alter pokerstars klub

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.559
113
no, če se v bljižini lepo razvija tema o igranju rulete, pa lahko še kakšno rečemo o pokru... torej - koliko vas kaj igra na pokerstarsu? sedaj, ko so uvedli opcijo "home games" si lahko brez problema ustanovimo svoj alter klub (oz. sem ga že jaz), kjer bi se potem lahko forumaši malce obirali med sabo
grin1.gif

navodila za včlanitev za morebitne interesente:

- Najprej si s spletne strani www.pokerstars.com prenesi brezplačen PokerStars program.
- Odpri glavni poker lobby in klikni na zavihek Home Games.
- Klikni na gumb 'Pridruži se poker klubu'.
- Vnesi številko mojega kluba: 176390.
- Vnesi šifro mojega vabila: alterstars.

..pol vas moram pa samo še potrdit in vualla, igre se lahko pričnejo
grin1.gif

ajde, da se nas nabere vsaj ene 30 za kkšn ql turnirček or something
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.559
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A to je z za denar ali navidezne žetone?

kar se mene tiče real money... play chips so mi bedni ker so zastonj in so stave pol veliko bolj brezvezne....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.559
113
6 nas je že, to je že res, samo vprašanje koliko folka ima ta moment čas za igranje pokra
grin1.gif

jst bi počakal še malo, da se nas nabere še kaj pol se pa za začetek določi en tajming za uvodni turnir pol pa dalje... lahko pa đabe tud kkšn cash game popoldne enkrat ali proti večeru..... če se pa slučajno kaj folka že prej najde so pa tudi že narejene mize za to
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Sem igral prej na zynga holdem preko facebooka, pa sem si zdaj instaliral tega pokerstars, moram rečt da je res katastrofa, nepregledno totalno grafika kot 10 let nazaj....

Lahko bi razvili kakšno boljšo igro glede na to da se lahko igra za pravi denar. Nevem no...... Zynga je 10 let pred pokerstarsom...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.559
113
a veš da mi je pri pokru pa total vseeno za grafiko, važno da se karte vidi
cool-1.gif

@to all - za kdaj naredim kakšen turnir, kdaj bi vam to najbolj ustrezalo? enkrat med tednom okoli 22h?