Alter-meeting 2009

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Matr je bilo mrzlo. Namesto piva zdajle pijem čaj z rumom in orehovec. Kar gre skupaj.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
V bližini severhega pola zaviješ proti severu in se pelješ še 10 minut. Ampak to ni zate ker imaš kabrioleta.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Hja, treba ga je vzeti na polno, tole na pol je qrc
tongue-1.gif

Udeležba presenetljivo velika.

Men je blo čist ql.......lih prov folka...pa še sami zajebantje
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Kdo prepozna tega uporabnika? Donald Sutherland drugač....ok sam da bi bil brez brade pa bi bil isti
smile-1.gif

274118.jpg

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.161
6.969
113
pri taščici
@Notranjc: resi si zajebal ker te ni bilo.
Poleg 80D si zamudil še položaj na vse štiri....kaj pa potem pa ne zveš od mene.....

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
hysterical-1.gif

Tara je res lušna, ja. Mi je kar žal, da sm zaseden
grin1.gif
.
Drugače je blo fajn. Žal sm mogu prehitr it. Sm pa Hanzija vidu v avtu, k se je mim mene pelu
aplauz.gif
.

Drugače je blo lepo spoznat nove userje, enega še posebi
hysterical-1.gif
..

Tisti, k ste bili in rabte slike, mi sporočte. Bodo pa na voljo danes zvečer oz. še raje jutri.

Se vidjamo nasljednjič
nahrung002.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.161
6.969
113
pri taščici
Ja mi je res žal da smo nekateri prišli bolj pozno drugi pa precej zgodaj šli. tistga "enga" je tudi meni žal da ga nisem spoznal. Mogoče kdaj drugič. Mu pa čestitam za odločitev da pride. Marsikdo nima tega poguma.
sicer pa dobro opazuješ promet da si me opazil. No jaz in sopotnik nisva bila toliko pozorna na "isti spol"
wink-1.gif
v nasprotnem prometu

baje je nekje nek podforum do katerga imajo dostop samo udeleženci piknikov.... mogoče bi jih tam objavili? edit: sicer pa vidim da ni več starih tem
confused-1.gif

Sicer pa ti nimaš nobene slike na kateri bi bil
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ojla, tovariši, verjetno ste veseli, ker me ni bilo, ampak tud jest nisem mogu prit, sem bil zaseden ... berem, da tud Notranjca ni blo ... eh, škoda no. Fino, da vas je blo velik, no ... sam sem bil na eni drugi žurki, pol me je pa en domov peljal ... se mu še tukaj zahvaljujem, mogoče bere moje nebuloze? V glavnem, mal sem bil zmatran, ne bi vedu zakaj?
Aha, sem pa definitivno zajebal, če je bla Tara tam. Kakšna pa je? Jebemu, če bi vedel ..

p.s. a slike bodo, da vsaj vidm, kaj sem in kaj nism zamudil? Hvala vam, naslednjič zagotovo ne zajebem ...
tongue-1.gif