Alter groupf*ck!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Ti, mX, kako pa kaj dojenček napreduje?
confused-1.gif
Nič se ne pohvališ, da je že rokice dobil. Čudno, čudno.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Organiziram prvi uraden alter grupfak festival, ki se bo odvijal na mojem vikendu ob đakuziju, savni in manjšem notranjem bazenu.

Modele s palcami zbiram jaz (ne se mi dobre delat, ker imam zbrane tote 4-5 komadov), pri fufikah pa ni omejitve, lahko tut
20. Pa niti ni nujno da je z altera če bo kiri kiro pripeljal, na licu mesta jo nahitro registriramo in napiše en post, tok da imamo
to formalnost poštelano.

Zdaj tolklo se bi v dveh smenah, ena začne 10min pred drugo. Zazvoni avtomacki zvonec in druga smena pride na fufe ki
so sedaj postale proste ker so prejšni trije šli na druge tri ki so čakale. Po 5min spet zazvoni in spet menjamo. Po pol ure
mamo krajši premor, bo malkom predtem spekel nekaj na rešetki, Kaki dve gajbi piva bosta in nekaj žganjare.

Poetbatiramo poze, kak kiremu gre, nasveti kak bolše tolčt, in pol spet dalje. Nadalne napotke in potek na licu mesta.

UUUUU, aaaaaaaaaa, tica vuuuuuuuuun!!!
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
hm, tale upokojenec je pa skoraj isto star kot oni tip, katerega sliko smo baje videli s strani 'menedžerja'...pa tud tu je bila precej mlajša ženska zravn...ja, čustva so vrag po eni strani...
crazy1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
He he, to mi pride ko kakšna ponudba Fuego večera:

"Uživajmo v ritmu salse".

Pol se pa not guzi 90 % potrebnih tipov in 10 % žensk.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kaj pa ce bi vi2 prišli samo do mene, recimo ju3?

Zjutraj se dobimo... Gremo na zajtrk, vama raskažem mesto, malo kofetkamo, pojemo kak kos torte, malo
sprehod ob dravi, pol na easy do mene, kjer chillamo preko dneva, za kosilo poskrbita vi2 za večerjo pa jaz?

Meni se čuje super.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
odpade...un kos torte se prevec mamljiv slis, js pa ne smem
smile-1.gif
js mam obcutk, da bi v tem primeru the driver bla

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
lej, srce, ti se z njo zmen, pol pa mene kontaktirita, ker pac js pr njej nimam tazga ucinka kukr mX

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kaj to ste včlanjeni v kak dramski krožek in imate online vaje? Ali pač kar nekaj bluzite v 3 dni?
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
cakam se njeno potrditev
smile-1.gif

btw mX, dj mi posl, kdo je use potrdil udelezbo
evil.gif