Alples ( da ali ne)

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Dobava je bila še hitrejša kot je bilo sprva dogovorjeno, od tega pa sta minila 2 ali 3 tedni, da je prišel monter, sicer pa je prišel na točno določen dan...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ima kdo spalnico Samba?

Koliko popusta se lahko računa na Alples in kje najugodneje?

20. okt 2008
327
25
28
Mi2 sva jo nabavila pri Prevcu in je bil isti sestav nekaj cenejši kot npr v Lesnini oz. Mercatorju. Skupaj sva dobila 21% popusta, samo to je bila cena na gotovino, ker drugače je cena nekaj višja. Povsod enako mutijo s temi cenami (gotovinske, negotovinske) tako da skoraj diplomiraš preden razumeš njihovo logiko. Sva pa spalnico nabavla kmalu zatem ko je sploh prišla na trg (2 leti nazaj), tko da so lahko cene danes že kaj nižje. Aja pa da ne pozabim: prevoz in montaža seveda vključena v ceno.

20. okt 2008
327
25
28
Zaenkrat vse OK edino prah se hitro opazi ker je barva dokaj temna
cool-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Zapelji se do Železnikov v njihov Studio pohištva . Tu ti res znajo svetovat, pa vse ti zrišejo. Stranke kar pohvalijo celotno storitev. Pa še po poti od vratarja do studia pobaraj kakšnega delavca, če ti šenka kupon za 20% popusta.
wink-1.gif

laura

Zelenc'
4. apr 2013
2
0
1
mi smo naročili kuhinjo od Alplesa. Predvidoma naj bi prišla okoil 15.marca ( in je plačana že v celoti ), s tem da smo jo že naročili v sredini januarja in je še do danes niso pripeljali..Naj bi jo v teh dneh ali pa naslednji teden,kdaj naj bi pa montirala pa še tudi ni znano,saj ne vedo kdaj bo imel montažer čas.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Ma obesi se na telefon in jim teži! Pa še kak popust naj ti dajo! Sicer pa zaenkrat firma še lavfa, če te to skrbi.
smirk-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Jaz imam od Alplesa praktično vse. Dnevna soba je stara že več kot 10 let, pa zgleda še tako kot prvi dan: črvsto, z preciznim zapiranje in lepimi površinami. Morda ni tako "fancy" kot kakšne zadeve iz Rutarja ali Harvey normana (njihova omara v predsobi mi po par letih razpada).

Zelo sem bil zadovoljen tudi z montažo: montažer je prišel, posamezne sklope razpakiral in sproti pospravljal, zmontiral, počistil in šel.

posavec

Pripravnik
23. feb 2010
60
0
6
tudi sam imam praktično vse od alplesa ; dneva Trend - predsoba Nota, otroška Tempo x.... vse kupljeno pred 12 leti pa še vedno zelo prodanji nespremenjeni po vseh pohišt. trgovinah. Kvaliteta kot se šika kot novo.. sigurno se splača

lp.

laura

Zelenc'
4. apr 2013
2
0
1
mislim da je skrajno ne resno od njih.Rok je bil 15 marca pa sem še vedno brez kuhinje. Danes so prvo klicala da pripeljejo jutri in potem me spet kličejo čez dobre 4 ure da se je nekje zalomilo in da je prišlo do napake pri kuhinji in da bo kuhinja najverjetneje okoli 12 marca zakar še ne vedo točno, ko bo to možno in ko odpravijo napako.. sama sem slišala od veliko zadovoljnih kupcev njihovega pohištva da je kvaliteta odlična,zato sem se pa tudi sama odločila za nakup.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Alples ima res kar v redu pohištvo. Sem že skoraj kupil njihovo spalnico (mislim da Medeja) ampak sem si zadnji hip premislil in vzel od Lip Bled. Tudi nimam pripomb zaenkrat.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Takoj se vidi razlika med alplesom in rutarjevo iverko. Rutar na veliko odsvetujem , imam njihovo sobo in je les zelo slabo obdelan furnir je nanesen samo na vidnem mestu bolje nalepljen naprimer pri vratih omare zgornji del neobdelana iverka . Panti se že vse majajo eden je že izpadel iz iverke in se je dobesedno iverka odkrušila . Polom od rutarja res, pa še draga je bila soba ,sedaj se bo zamenjalo in bo verjetno kar alplesova . Alples je primerljiv recimo z lip bled zgoraj omenjen.Nikoli več ne pogledam rutarja kaj šele da bi kaj kupil od njih , aja pa še omenjena soba je bila baje nemška imela je neke nalepke njihove na vratih omare.

Nazadnje urejeno: