Alples ( da ali ne)

anaa

Zelenc'
25. feb 2010
5
0
1
Pozdraveljni! Pregledovala sem forume in ugotovila, da se še vedno ne moram odločiti za nakup Alplesove spalnice Balada. Slišati je, da je njihovo pohištvo kvalitetno. Tudi izgled njihovega pohištva mi je zelo všeč. Kaj pa mislite vi o tem? Kvaliteta? Cena?

anaa

Zelenc'
25. feb 2010
5
0
1
5-delna omara, komoda, 2 nočni omarici, ta velka postelja => vse to okoli 1300 evrov. računam še na pikine popuste (trojne pike), tako da bi me pršlo okoli 1000 evrov

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
310
7
18
Glede konkretne spalnice ne vem. Imam pa dnevno sobo od Alplesa in je nekako srednja žalost.
Same zadeve so lepe, vendar npr. vrata ne moreš nikoli popolnoma naravnost naštimat. Takega izdelka na zahtevnejšem trgu gotovo ne bi veliko prodali. Vsekakor pa je boljši Alples, kot neke no-name zadeve iz npr. Dipo-ta.

Vzemi raje kak Lip Bled, če si ga lahko privoščiš. Masiva je le masiva.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Mamo doma 4 spalnice/sobe od Alplesa in nimam pripomb. Precej kakovostno narejeno, reklamirali smo le eno omaro, ki je imela zelo zelo oster rob. Smo v parih dneh dobili novo - bila je napaka v izdelavi.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Tudi midva imava Alples spalnico, približno štiri leta in nimam velikih pripomb.
Zmotilo me je le, da je lak na nočnih omaricah tako šparovno nanesen, da je polita (in nepobrisana) voda pustila okrogel madež (dno kozarca) na lesu.
Je stabilna, vsa vrata so nastavljena točno (in jih tudi ni problem nastavit), so pa panti še tisti stari, ki jih je treba privijačit - novejše le še natikaš in potem korigiraš odmike. To je minus, če moraš razstavljat/sestavljat.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Midva sva tudi v jeseni kupila Alplesovo spalnico in še nekaj omar za jedilnico ter dnevno sobo. Vse je ok, kvaliteta je vredi, cena tudi še kar, tako da sva zadovoljna.
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
mi imao doma od alplesa 'dnevno sobo' (Mediteran program) pa je bil v času izbire še najbolj funkcionalen in na nivoju...pa za nek soliden denar.

takod a s tega vidiga ni ovir da človek ne bi pogledal njihovih izdelkov (osebno sem zadovoljen).

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Imamo dnevno sobo. Za svoj denar korektna kvaliteta in pa iz prve so dobavili in zmontirali kot je bilo dogovorjeno. Za razliko od ostalih šalabajzerjev.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Alples? Da.

Pred mesecem dni so staršem zmontirali spalnico (lahko da je celo Balada) in je res kvalitetno!!! Sicer je vse skupaj s popusti koštalo skoraj 2 k €, ampak je to to. Še monterje gre pohvalit... In če želiš ti lahko še staro pohištvo odpeljejo...

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik b_t pravi:
Glede konkretne spalnice ne vem. Imam pa dnevno sobo od Alplesa in je nekako srednja žalost.
Same zadeve so lepe, vendar npr. vrata ne moreš nikoli popolnoma naravnost naštimat. Takega izdelka na zahtevnejšem trgu gotovo ne bi veliko prodali. Vsekakor pa je boljši Alples, kot neke no-name zadeve iz npr. Dipo-ta.

Vzemi raje kak Lip Bled, če si ga lahko privoščiš. Masiva je le masiva.

No, vsaj eden, ki ni zaslepljen z tem Alplesom. Točno tako je, kot si napisal, sam sem imel namen napisati do pikice isto.
To, kar dela Alples je precenjeno in ni vredno tega denarja in to drži kot pribito. Tudi midva sva kupila od Alplesa dnevno in spalnico, vendar to ni to, še posebej ne za takšno ceno.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Jaz imam dnevno, je pa relativno enostavna, tako da bi težko rekel da kaj ni naravnost ali podobno. zaenkrat 4 leta pa izgleda kot nova (če odmislim malce kreativnosti mularije - kak flomaster ipd. vsake toliko, ampak se da s čistilom..).
Dobavni rok je bil predčasen, cena pa ugodna.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Balada ni zastonj njihov najbolje prodajani program. Spalnica je lepa in kvalitetna (ni pa poceni).

anaa

Zelenc'
25. feb 2010
5
0
1
Zanima me še koliko časa ste čakali na dostavo (meni so dejali 2 tedna). Kakšna je montaža? Komaj čakam na postavitev!!