All in one PC

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kakšni predlogi in komentarji za ali proti? Računalnik se ne bo uporabljal za igre ali kaj podobnega, bolj v smeri kakšnega filma (HD zaželeno), internet, office, google sketch itd. Nekako v smeri advanced home user.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Harvey Norman ima enega Acerja za 750€, edino ekran je bolj mahjen (20,5'').

Za: dober izgled v sobi, porabi malo prostora, načeloma so tišji kot hišni računalniki in tudi manj porabijo.

Proti: Višja cena kot klasičen računalnik, malo možnosti nadgradnje (da se dodat RAM in večji disk, ostalo bolj ali manj odpade), za ta denar samo 21.5'' ekran, večinoma manj zmogljivi kot hišni računalniki, čeprav bi kak i3 čisto zadostoval za tvoje potrebe.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
proti je načeloma samo višja cena, nadgradit druga kot rama itak nima smisla
smile-1.gif
je pa problem ker imajo bolj kot ne vsi integrirane grafične ... čeprav kak 720 bi verjetno znal delat

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
proti je načeloma samo višja cena, nadgradit druga kot rama itak nima smisla
smile-1.gif
je pa problem ker imajo bolj kot ne vsi integrirane grafične ... čeprav kak 720 bi verjetno znal delat

S temi vgrajenimi grafikami lahko tudi 1080i brez problema predvajaš.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
no gledal sem enega msija pa lenovota, ki imata intel hd2000, to požene full hd?
shocked-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Hvala vsem za predloge in pomoč. Odločil sem se za HP, in sicer za tega

Dodatno sem še vzel 3 leta garancije, prodajalec mi je stisnil še soliden popust na gotovinsko plačilo in popust na podaljšano garancijo, vse skupaj za ca 800 EUR. Plačal ter odnesel. Doma priklopil in špila tako kot mora, sicer je veliko navlake na priloženih Win7, vendar bom spucal čez vikend. Pohvale tudi za beats audio, za moje nezahtevno uho, se mi zdi, da ustvari super zvok, še posebej na glasbi, ki je bolj klasične narave. Priložen je tudi daljinec za upravljanje s kavča, ekran na dotik je dober bonbonček, ki bo najbrž prišel do izraza, ko dobim Win8. Priložena brezžična tipkovnica in miška.