Alkomat?

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
ja idi v mb v time outa tam majo alkomat pa probaj meni se zdi dokaj solidno
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest ga v Kranjski gori enkrat probal... kr neki! en k je spil 3 kuhane vine, jest pa 6+ pirov, pa je un več napihal! In to dosti več... pa ni bil pijan.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Tile senzorji imajo tudi svojo življenjsko dobo in jih je treba menjavati, kar pa se ponavadi 'pozabi'....

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Sej ga na vsaki malo večji pošti dobiš takega bl krš plastik fantastik za 20€ je ti pa pokaže če maš čez 0,5. oz sam rdečo lučko pokaže.
Mi smo ga v enem večeru skurl baterijo
priden.gif
je pa res, da smo pil in pihal ko nori.

Ena prijateljica na Švedskem pa ga ima v avtu prostovoljno namesto ključavnice, če bi napihala se vžig blokira in noče zalavfat.
Tam majo pa itak 1000x večje kazni in drugačno vozno kulturo.
Sem pa tudi videl take alkomate zraven šanka sam tam daš prostovoljno ključ od avta in potem ko ga hočeš nazaj ti ga dajo če imaš 0,0 če pa napihaš ti pa pokličejo taksi in te pelje domov pa drug dan nazaj po avto. Blazno kul
cheer.gif
se ga lahko nasekaš pa ti ni treba skrbet kje te bo ustavila policija in ti vzela vozniško pa še težje narediš kakšno smrtno nesrečo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:

Ena prijateljica na Švedskem pa ga ima v avtu prostovoljno namesto ključavnice, če bi napihala se vžig blokira in noče zalavfat.
Tam majo pa itak 1000x večje kazni in drugačno vozno kulturo.

To so mislili v Saabe dat serijsko. No kakorkoli, še vedno ti lahko kolega (jaki kolega btw.) pihne not. In jaz za sebe vem, da recimo mu tudi
bi. (o tem kdaj drugič), in tut če bi to blo serijsko, med temi "chip" mojstri z "napisanimi programi" danes več nobena tehnika ni sveta,..

Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Nekaj o tem da ključ vstaviš, nato pa pihaš in ti ga ne vrenjeo če si šel "čez" (zbrisal tvoj citat pa se mi neda vsega kopirat ponovno)

Ja samo če si "nametan", v osnovi to tudi veš in neboš ključa tja vsavljal. Sicer pa po naši balkanski kulturi, prides naslednje jutro po
avto in pred kafano ni tvojga avta, še manj pa ve kelnarca kje so tvoji ključi... Pa je šel A5 za 50 jurjev na balkan, ti pa preizkušnje še gor,...
smirk-1.gif

Ok, worst case scenario, ampak že zase vem odkrito, da ko sem pil tako treba (petek-sobota tut po flašo jack-a, al pa vsaj 30 koron),
mi nikol ni bil problem se peljat. Vem TELE PIJANO! Samo butlu se neda dopovedat, šemanj pa butl sam sebi. No sem bil vsaj
tolko da tam ko je blo 50 sem šel 40, pri 90 pa 70, pa če se je le dalo sem na avtobusni čakal primerno vozilo da sem mu "sledil",
da te njega ven potegne.

Sedaj ko ne pijem več sploh, se je pa zadeva normalizirala
smile-1.gif

Pit sem pa nehal prav zrad avta. (ozdravljen kronični voznik, al kak
smile-1.gif
?)

šedanesmejesramsamegasebe.press

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tak ja, TELE PIJANO!
wink-1.gif

Jaz sem samo 1x peljal rahlo pijan 2km do doma, pa me je bilo med vožnjo tak strah, da sem se od straha streznil
grin1.gif
(mogoče zaradi adrenalina).

Sicer pa tak kot praviš - če bi bilo serijsko bi odklepali ali pa bi kolega pihnil not (ali pa bi se kupila kakšna pumpica, ki bi pihnila not namesto tebe).

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:

Sicer pa tak kot praviš - če bi bilo serijsko bi odklepali ali pa bi kolega pihnil not (ali pa bi se kupila kakšna pumpica, ki bi pihnila not namesto tebe).

To je nakaj takega kot z opozorilniki za pas v Srbiji. Kar poznam ljudi, ki so zadnja leta kupovali nov avto, je likvidacija teh piskačev / utripačev praktično serijska dodatna storitev. Kola, kjer to ni mogoče, se skoraj ne prodajajo (čeprav mi niso znali našteti znamke, kjer to ni možno).
stupid-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja js sm že vidla osebo, ki ni pila, pa napihala na temle...(pa ne, nism bla js, je bla pa tista oseba pod mojim 'varstvom')

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
v Vopa Bar...

hja mogoče je bil ja. Al je pa pred nama kdo pihal, pa je še od unga ostala taka koncetracija!