Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Ena prijateljica na Švedskem pa ga ima v avtu prostovoljno namesto ključavnice, če bi napihala se vžig blokira in noče zalavfat.
Tam majo pa itak 1000x večje kazni in drugačno vozno kulturo.
To so mislili v Saabe dat serijsko. No kakorkoli, še vedno ti lahko kolega (jaki kolega btw.) pihne not. In jaz za sebe vem, da recimo mu tudi
bi. (o tem kdaj drugič), in tut če bi to blo serijsko, med temi "chip" mojstri z "napisanimi programi" danes več nobena tehnika ni sveta,..
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Nekaj o tem da ključ vstaviš, nato pa pihaš in ti ga ne vrenjeo če si šel "čez" (zbrisal tvoj citat pa se mi neda vsega kopirat ponovno)
Ja samo če si "nametan", v osnovi to tudi veš in neboš ključa tja vsavljal. Sicer pa po naši balkanski kulturi, prides naslednje jutro po
avto in pred kafano ni tvojga avta, še manj pa ve kelnarca kje so tvoji ključi... Pa je šel A5 za 50 jurjev na balkan, ti pa preizkušnje še gor,...
Ok, worst case scenario, ampak že zase vem odkrito, da ko sem pil tako treba (petek-sobota tut po flašo jack-a, al pa vsaj 30 koron),
mi nikol ni bil problem se peljat. Vem TELE PIJANO! Samo butlu se neda dopovedat, šemanj pa butl sam sebi. No sem bil vsaj
tolko da tam ko je blo 50 sem šel 40, pri 90 pa 70, pa če se je le dalo sem na avtobusni čakal primerno vozilo da sem mu "sledil",
da te njega ven potegne.
Sedaj ko ne pijem več sploh, se je pa zadeva normalizirala
Pit sem pa nehal prav zrad avta. (ozdravljen kronični voznik, al kak
?)
šedanesmejesramsamegasebe.press