Ali vikate sorodnike?

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kaj vidva se ne prebavlata al kak
smile-1.gif
??

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
OMG, ne vikam sorodnikov. No razen če spoznam kakšnega res oddaljenega, po fotrovi strani kak bratranec ki ga vidim like 1x na deset let... to itak. Na splošno pa ljudi težko začnem kar tako tikat, mi more absolutno nekdo vsaj 2x rečt da se tikava da se sprostim in presedlam na TI.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
smile-1.gif
??

Ne, sam maci se kur.či z neko prastaro nemško kanto...
grin1.gif

Pa kva je z vami vsemi narobe??? A se mora res čisto vsak spotakniti v vsaki temi ob to???

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
smile-1.gif
??

Ne, sam maci se kur.či z neko prastaro nemško kanto...
grin1.gif

Pa kva je z vami vsemi narobe??? A se mora res čisto vsak spotakniti v vsaki temi ob to???

mislim da je bolj kaj narobe s tabo, ker vsak ve da ko ti kost vrže, se ti odpuli
hysterical-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
v moji familiji smo se vedno tikali in to tudi stare strice, tete, mrzle -zmrznjene sestrične itd. vglavem vsi se tikamo oz smo se ( dosti jih ni več med nami - kar pomeni da so bli že stari kot zemlja )
pri moji boljši polovici pa se vikajo. fort od moje je svojo mati tudi vikal itd, pa njena mati vika sestrično itd vglavnem hudo čudno vsaj za moje pojme. izhajajo pa iz dežele in sem opazil, da je to marsikje na deželi tako v navadi

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ne, dejansko je tako, da se nihče ne more sprijazniti z dejstvom ki ga ponavadi v odgovoru navedem.

BMK
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Daj še enkrat "ta" odgovor napiši, da še jaz vidim, ker še ga nisem nikol .......

Drugače pa.......pač če je nekomu good tak avto vozit zakaj pa ne......veš klko prijatlov ma golf enke z vr6 mlinčki....ampak seveda, povprečnežev to ne zanima.....

Drugače pa bi res rad toto benflo vido, ker menda kr fajn čupa......če je noter to kaj maš napisano....
wink-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Pri nas se vsi tikamo. Tudi midva z mojim [vsak svojega] tasta in taščo tikava. Smo se tako dogovorili že takoj na začetku in je kul. Sicer pa se meni osebno zdi, da samo vikanje ni odraz spoštovanja do nekega človeka (kot nekateri to sprejemajo), ampak bolj vljudnostna gesta.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
OMG, ne vikam sorodnikov. No razen če spoznam kakšnega res oddaljenega, po fotrovi strani kak bratranec ki ga vidim like 1x na deset let... to itak. Na splošno pa ljudi težko začnem kar tako tikat, mi more absolutno nekdo vsaj 2x rečt da se tikava da se sprostim in presedlam na TI.
x2
467716-post_slo.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ne, dejansko je tako, da se nihče ne more sprijazniti z dejstvom ki ga ponavadi v odgovoru navedem.

BMK
grin1.gif

A je možno, da to piše tista huda bjonda in da je dejansko tako zabita??
sprasujem se.gif

Tjaša, kaj nej bi pomenu tisti začetni "OMG" v tvojem postu??

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To vem, ni mi jasno, kaj jo je tako šokiralo, da je bil potreben tisti ženski histerični "ow my gaaad".
smile-1.gif

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
ksz:

Drgac pa ne pomnim kdaj sem nazadnje slisal pravilno vikanje - kjerkoli, na javni tv, radiju, ali med ljudmi. No, mozno pa da je to med tem ze postalo slovnicno pravilno, sej nevem.

Primer:
Gospa, boste kupila kruh?

Me vsakic usesa bolijo. V mojih casih je vikanje zgledalo:
Gospa, boste kupili kruh?

Da folku dvojina spodleti, ok... vidm nek razlog kak do tega pride. Sam tole je pa prav ...

lp,
Sasa

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
Polvikanje je sicer slovnično priznana oblika (sicer mi ni jasno zakaj?), meni osebno pa služi tudi kot hitri indikator inteligence.

In to kar natančen...
evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.036
113
kod Džej-Zija
Se popolnoma strinjam. Najhuje je, da takole kvazivikanje poslušaš lahko tudi med informativnimi oddajami na radiu ali tv, pa polnočni klub na rtvslo tudi ni imun. Res ne vem, a se nihče več ne uči slovenščine v šoli ali kaj?
crazy1.gif