Če klovna spustiš v parlament, klovn ne postane poslanec, parlament postane cirkus.
Pri nas imamo že dolgo smeh-cirkus od parlamenta, Stevo je samo še češnja na torti.Sem že napisal, pa ponavljam:
Če klovna spustiš v parlament, klovn ne postane poslanec, parlament postane cirkus.
Imeli ste vse medije torej vse vzvode da ga zradirate s politične scene. Pa ga niste. Zakaj?Sem že napisal, pa ponavljam:
Mogoče je pa ravno to dejstvo dokaz da vse stranke ne funkcionirajo tako kot SDS in da so mediji še vedno vsaj po večini neodvisni, razen seveda strankarskih SDS satelitov.Imeli ste vse medije torej vse vzvode da ga zradirate s politične scene. Pa ga niste. Zakaj?
Misli si. Ko je prišel na 4 procente je prišla njegova prva obsodba ven, potem mu je nekaj časa šlo zelo slabo pa so ga pustili pri miru in je zrasel. Zdaj te pa jaz vprašam a za drugo obtožbo niso vedeli? A za Milica tudi ne? Modus operandi je pa vedno isti Necenzurirano-POP-Nacijonalka slednji so prepametni da bi si prvi roke mazali.Mogoče je pa ravno to dejstvo dokaz da vse stranke ne funkcionirajo tako kot SDS in da so mediji še vedno vsaj po večini neodvisni, razen seveda strankarskih SDS satelitov.
In ravno to dejstvo Janezu ni všeč, ker kot taki razmišljajo s svojo glavo in se mu ne podrejajo.
V primerjavi z mediji katere veliki vodja smatra z pravimi, so daleč bolj realni in normalni.Misli si. Ko je prišel na 4 procente je prišla njegova prva obsodba ven, potem mu je nekaj časa šlo zelo slabo pa so ga pustili pri miru in je zrasel. Zdaj te pa jaz vprašam a za drugo obtožbo niso vedeli? A za Milica tudi ne? Modus operandi je pa vedno isti Necenzurirano-POP-Nacijonalka slednji so prepametni da bi si prvi roke mazali.
Ne, ona je pa naša!
In bozicek obstaja.Mogoče je pa ravno to dejstvo dokaz da vse stranke ne funkcionirajo tako kot SDS in da so mediji še vedno vsaj po večini neodvisni, razen seveda strankarskih SDS satelitov.
In ravno to dejstvo Janezu ni všeč, ker kot taki razmišljajo s svojo glavo in se mu ne podrejajo.
Ko wili reče, da so mediji neodvisni... neprecenjivo...Mogoče je pa ravno to dejstvo dokaz da vse stranke ne funkcionirajo tako kot SDS in da so mediji še vedno vsaj po večini neodvisni, razen seveda strankarskih SDS satelitov.
Ko budislave stisne klasični whataboutizem niti ne rabiš pogledat keri asi so prstka pridjali zraven. Fantje, nikol ne razočarate.
Ko ti še miliontič stisneš prstek v pravo stran....priceless.Ko wili reče, da so mediji neodvisni... neprecenjivo...
Mogoče je pa ravno to dejstvo dokaz da vse stranke ne funkcionirajo tako kot SDS in da so mediji še vedno vsaj po večini neodvisni, razen seveda strankarskih SDS satelitov.