Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Da se malo vpiknem v "prave moske". Ce kdo kot moski ni nikoli likal, to pomeni da se je direkt iz mamine joske prisesal na zenino josko. In taksi nesposobnezi se imajo za prave moske
Jaz sem nekaj casa zivel sam in se naucil tudi srajce likat. Ostalo zlika susilni stroj. In ja, srajco speglam v nulo.
Že sam sem se prej spraševal podobno - kako za vraga folku znese, da nikoli ne likajo oz. kako se jim take stvari (likanje, pranje, sušenje, kuhanje, ...) izhajajo, ko so sami - zdej ali prodajajo buče ali hodijo naokoli v zmečkanih srajcah (če jih nosijo) ali pa se izvede tit-switch, kot si ga že opisal tudi sam
Ne poznam veliko folka, ki jih srajce rihtajo v pralnicah, je pa to drugače res super zadeva.
Jaz sem se že kot otrok naučil vse zgoraj našteto in mi to nikoli ni bil problem izvajat, predvsem zato, ker sem to v glavnem delal zase. In res ne razumem zakaj bi bil copata ali pa nebi bil "pravi moški", če sem sposoben poskrbeti zase oz. si kaj skuhati/oprati/pusušiti/zlikati. Verjetno bi bil bolj "pravi moški", če bi bil lačen, umazan, strgan, zmečkan, za piko na i pa da še smrdim po švicu a ne