Ali kdo ve če grejo strešni nosilci z ?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Renault Scenica na Xsaro picasso, lepo prosim če kdo ve al pa če ve kje bi dobil slike sistema na xsari

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
tole je tipicen primer kako zavozeno solstvo imamo in izobrazevalni sistem nasploh. produciranje clovekov, ki niti v najmanjsih zadevah ni sposoben razmisljati s svojo glavo ali pa se v le-teh trezno odlocati.

preden se vrzes v jokanje ali morda celo neuspesno iskanje po spletu, kar najbrz tudi bo, naj ti namignem, da proizvajalci nemara ne delajo 50 tisoc razlicnih nastavkov za razlicne avtomobile. na spletni strani kateregakoli ponudnika stresnih nosilcev imas konfiguratorje...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
tole je tipicen primer kako zavozeno solstvo imamo in izobrazevalni sistem nasploh. produciranje clovekov, ki niti v najmanjsih zadevah ni sposoben razmisljati s svojo glavo ali pa se v le-teh trezno odlocati.

preden se vrzes v jokanje ali morda celo neuspesno iskanje po spletu, kar najbrz tudi bo, naj ti namignem, da proizvajalci nemara ne delajo 50 tisoc razlicnih nastavkov za razlicne avtomobile. na spletni strani kateregakoli ponudnika stresnih nosilcev imas konfiguratorje...

Glej brez hecov al česar kol mam originalne od Scenica in gledam originalne od XSare pa ni videt neke razlike zato vprašam, če je kdo probal. sicer isti sistem.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Evo da te potolažim, ker sem pregledal vse konfiguratorje in vse sem se še spravil montirat svje R. Nosilce na CX. in glej ga zlomka pašejo original v mm. Tako da mistery solved nosilce prodal adijo slovenija.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moram sam neki anpisat..pa brez azmere.

iskal, ne iskal, ghodil v šolo, ali en hodil..ne bom rekel kot ggg, ampak

imaš nosilce, imaš renoja, ali si pa imel, imaš citroena.
kaka je verjetnost, da nekdo, ki ima r nosilce in citroena pred bajto bere alter in ima še čas to probat.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Thkns ok ajde pejd jest odojka pa dober tek glej vprašat ni greh sicer sem sam sprobal in zadeva rešena ok. ajde dober tek.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no..vprašat ni greh..sam če amš vse sestavine pri roki..anrdišp sam.

drgač pa..men še na pamet ne bi padlo, da to skup paše in ne bi šel tut probat ne. tko da sem presenečen bolj kot ggg.

danes imamo potvico. odojk bo sedmega