Ali kadite v prostoru v katerem so otroci?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kr tepst take, ki kadijo ob otrokih.
jezen.gif

Ste mi pa hecni kadilci, ki mislite, da v avtu ne smrdi, če so okna odprta, ko vlečete.
13.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Ženska s cigaretom je total adijo za videt...zakaj pa lih za videt?

Če bo koga ravno izgled motil, potem me niti ne rabi gledat.

Vonj, dim in to je drugo - tu pač vsak po svoje izbira, in to razumem.

Ampak da si se ravno v videz zapičla....to je nekak tko, kot da bi vse ženske morale nost krilo in met dolge lase (ker je to načeloma prikupnejše).

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Preziram ljudi, ki otroke zastrupljajo s cigaretnim dimom. To je zame fizično nasilje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ksz
Kaj vse smo preživel kot mlajši pa noben ni umru?
Dans se že prav pretirava s tem pazenjem na vse možne nevarne zadeve, iskanjem E-jev in podobnimi bedarijami. Mal pomislite kaj vse ste delal in kaj so vaši starš delal k ste bli mlajši pa se vam naprimer ne zdi sprejemljivo pa nobenmu čist nič ne fali, ane?
Drugač pa se mi zdi kajenje v avtu čist normalno, seveda ob odprtem oknu, sploh ne vem kako lahko ob zaprtem kadiš, sej po dveh minutah nič več ne bi videl. :S

Hm, v mojem avtu je ventilacija. Ti je nimaš?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Tole mi je mama povedala...
....ko sem bil še malo dete, je bila v Ljubljani kriza z vrtci. Mama je bila samohranilka, morala je hodit v službo in je na hitro našla neko gospo, ki je čuvala male otroke (privat vrtec na domu varianta). En dan, ko je prišla pome, jo je skoraj kap. Starejša gospa in njen mož (oba v penziji) v stanovanju čik za čikom, vsa okna zaprta, v stanovanju pa pet malih otrok. Mama je rekla, da sem bil dobesedno zadrogiran od cigaretnega dima in da sem k sebi prišel šele zvečer. Naslednji dan je odbesnela na CSD in povedala svojo zgodbo. Mislite, da se je kaj spremenilo? Hvalabogu smo kmalu zatem dobili mesto v vrtcu.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Ženska s cigaretom je total adijo za videt...

Čeprav sem antikadilec mi je ženska s cigareto hot, sploh, če kadi tiste slim ali kaj so že, ter v kombinaciji z urejenimi nohti.
Ja, lahko bi rekel ene vrste fetiš le zavohat jo ne smem. Čudno!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
hysterical-1.gif

drgač pa: mislim da je bitch napisala, kaj nam je blo hudega, ko smo bili mi majhni, pa nas niso tako čuval. Moja mat je vedno kadila zravn mene, pa je ne obsojam, nč mi ni hudga, pa tut panike ni tok zganjala, kot marsikatera mati, k otrok kej v usta da. Je pa v flatu vedno mela odprto okno k je kadila, to se pa spomnim.

Se mi zdi, da je čisto vse odvisno od okolja in vzgoje, vsak ma svoje vidike, verjamem, pa da nobedn kadilec - starš ne bo priznal da kadi "skupaj" z otrokom, ker bo dobil direkt napad, da kako je lahko tak.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Samo ON topic (OFF topic spuščam
evil.gif
)

tudi če bi/bom kadil, tega ne bi/bom počel v zaprtem prostoru, kjer so otroci. Neglede na zakon.

(ja, sej včasih sem kakšno potegnil, zdej pa drugim prepuščam, da vlečejo ...
evil.gif
eh, nisem zdržal z OFF)

Noker

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
A, ne, nisem totalen spamer.

To misliš zato, ker se giblješ le v spamerskih krogih ...
hysterical-1.gif

(malo še druge, resne teme poglej: npr. o nakupu kolesa, pa o tem, kake avte si naj privoščijo slovenci, pa o DTM u, pa H&M u .... vidiš, se še kaj najde)

Čavčav

Noker

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men je pri ženski s čikom grdo, če kadi med hojo po cesti...tko cheap mi deluje...če kadi ob kavi, ipd. mi je vseeno. Najgrše je pa definitivno videt nosečnico s čikom v ustih.
bonk.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ksz
Kaj vse smo preživel kot mlajši pa noben ni umru?
Dans se že prav pretirava s tem pazenjem na vse možne nevarne zadeve, iskanjem E-jev in podobnimi bedarijami. Mal pomislite kaj vse ste delal in kaj so vaši starš delal k ste bli mlajši pa se vam naprimer ne zdi sprejemljivo pa nobenmu čist nič ne fali, ane?
Drugač pa se mi zdi kajenje v avtu čist normalno, seveda ob odprtem oknu, sploh ne vem kako lahko ob zaprtem kadiš, sej po dveh minutah nič več ne bi videl. :S

danes nam (še) nič ne fali, ampak vprašanje pa je, kaj bo čez 20, 30 ali več let, ko bomo stari. le zakaj, misliš, danes vse več in več ljudi zboleva za rakom? tudi otroci tistih staršev, ki kadijo v istih prostorih, zaradi tega ne bodo umrli takoj, ampak se bodo posledice tega početja pokazale šele čez desetletja..

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Men je pri ženski s čikom grdo, če kadi med hojo po cesti...tko cheap mi deluje:
Men je pa grdo, če se kdo obremenjuje s tem kako deluje nekdo drug, ko kadi ... Folk je preveč zagrenjen in brez lajfa, zato pa sploh opazi take bedarije.
rolleyes-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Tole pa so prave besede, eni imajo res premalo svojih problemov in se potem obremenjujejo s takimi bedarijami....
bonk.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Sploh ne kadim, prepričal sem mater in taščo, da kadita samo zunaj.

Baba s čikom na cesti je ko kur....., za volanom pa smrtno nevarna.

Sem pa bil enkrat dobro zadet, ko so 4 v avtu vlekli vsaki svoj joint. Možno, da pa je bilo, že od alkohola :)

Lp