Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ksz
Kaj vse smo preživel kot mlajši pa noben ni umru?
Dans se že prav pretirava s tem pazenjem na vse možne nevarne zadeve, iskanjem E-jev in podobnimi bedarijami. Mal pomislite kaj vse ste delal in kaj so vaši starš delal k ste bli mlajši pa se vam naprimer ne zdi sprejemljivo pa nobenmu čist nič ne fali, ane?
Drugač pa se mi zdi kajenje v avtu čist normalno, seveda ob odprtem oknu, sploh ne vem kako lahko ob zaprtem kadiš, sej po dveh minutah nič več ne bi videl. :S
Citat:
Ženska s cigaretom je total adijo za videt...
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
ksz
Kaj vse smo preživel kot mlajši pa noben ni umru?
Dans se že prav pretirava s tem pazenjem na vse možne nevarne zadeve, iskanjem E-jev in podobnimi bedarijami. Mal pomislite kaj vse ste delal in kaj so vaši starš delal k ste bli mlajši pa se vam naprimer ne zdi sprejemljivo pa nobenmu čist nič ne fali, ane?
Drugač pa se mi zdi kajenje v avtu čist normalno, seveda ob odprtem oknu, sploh ne vem kako lahko ob zaprtem kadiš, sej po dveh minutah nič več ne bi videl. :S
Men je pa grdo, če se kdo obremenjuje s tem kako deluje nekdo drug, ko kadi ... Folk je preveč zagrenjen in brez lajfa, zato pa sploh opazi take bedarije.Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Men je pri ženski s čikom grdo, če kadi med hojo po cesti...tko cheap mi deluje: