Ali je to možno?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.020
184
63
Pri Telemachu imam vse storitve (TV, internet, telefonija), na kompu in mobilcu uporabljam tudi aplikacijo EON. Zanima me, ali je na kompu možno uporabljati T2 storitev TV2GO, brez da si uporabnik katerikoli druge njihove storitve? Nebi rad menjal operaterja, tudi nobenih dodatnih škatel ne rabim, samo to storitev... če seveda obstaja tak paket.
Nekaj sem našel za 2€/mesec, pa ne vem, a je to to.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce nimas nic pri T-2, potem lahko izberes samo tole >> https://tv.t-2.net/

1711971436340.png

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Predvidevam, da te matrajo ArenaSport programi?

Najceneje bo, če imaš kakšnega kolega, ki je naročnik T-2 in ima paket, ki že vključuje tv2go mini (katerega on ne uporablja), da ti da svoj up. ime in geslo.
Če hočeš biti neodvisen od kogarkoli, je potem to, kar je navedel Jest.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.020
184
63
Predvidevam, da te matrajo ArenaSport programi?

Najceneje bo, če imaš kakšnega kolega, ki je naročnik T-2 in ima paket, ki že vključuje tv2go mini (katerega on ne uporablja), da ti da svoj up. ime in geslo.
Če hočeš biti neodvisen od kogarkoli, je potem to, kar je navedel Jest.

Točno to. Arena sport me matra. Imel sem geslo od sodelavca nekaj časa nazaj, ko si storitev lahko uporabljal na neomejeno napravah (nekaj mesecev nazaj). Potem pa so to omejili (po besedah sodelavca).
Ni pa mi jasno to... če izberem paket Mini (samo vaši programi ) za 6€, ali lahko izbereš te programe, ali samo tiste osnovne... Ker v paketu Midi sta samo 2 Sport areni, v paketu Maxi pa so vsi.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
  • Všeč mi je
Reactions: brane_new

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.020
184
63
Danes sem naročil T2-TV Mini + dodatno paket Arena Sport.... tako kot je ales74 napisal, cena je 9,98€ (predplačniški paket), prvi mesec je zastonj in imaš vklopljene vse funkcije. Potem pa ti vsak mesec odbijejo s kartice. Sicer me moti, ker ne moreš štelati velikost okna, kjer se predvaja video... samo cel ekran ali na sredini ekrana v oknu, ki pa je približno za četrtino ekrana. Ampak bo že.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.020
184
63
Zanimivo. Ne najdem, med katerimi lahko izbiraš, koliko programov?

Poglej priponko 83408

Zdaj po enem mesecu, ko mi je potekla preizkusna doba in je bilo vse odklenjeno, je v praksi ta najcenejši paket tak:

TV Mini: V paket si dodajte najljubše programe.... 5.99€ je praktično samo "dostop" do te aplikacije in za to ne dobiš nobenih programov. Izbereš pa si lahko paket, ki ga želiš. Jaz sem npr. izbral Sport Arena paket, kar je še par evrov več. Lahko bi izbral tudi kakšen drug paket, ampak ne rabim, ker imam vse ostale na Telemachu.
Nadalje lahko izbereš tudi gledanje z zamikom, snemanje itd, ampak vse to dodatno stane.
V praksi to pomeni, da za slabih 10€/m lahko gledam le programe Sport Arena, nobenih drugih... ne TV SLO1, POP TV ali druge standardne.
A še zmeraj v primerjavi z ostalimi ponudniki, ki ponujajo kaj podobnega, več kot pol ceneje. Pa kot je napisal en uporabnik v nekem drugem postu, so to menda kar ukinili. Tako da sem imel kar srečo.... v pravem trenutku na pravem mestu.

No oglas je bil mogoče celo zavajajoč (v paket si dodajte najljubše programe).

alesn

Pripravnik
19. jun 2012
391
12
18
Kaj pa obratno? Imam T-2 in bi rad 1 mesec gledal Sportklub zaradi Evropskega prvenstva. Kaj iz Telemachove ponudbe izbrati glede na to, da me zanima samo to? Ali je dovolj Eon light za 43,9 €?

Priponke

• 1718775285597.png
    1718775285597.png
    51,2 KB · Ogledi: 31

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93

Srbomach bo itak prevzel še T2. Zakaj Srbomach? Ker na razgovoru za službo zahtevajo znanje srbščine (v kolikor gre za pozicijo kjer imaš komunikacijo z matičnim podjetjem) in ker zaposlujejo zelo velik procent južnakov, posebej na višjih položajih.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.229
2.507
113

Srbomach bo itak prevzel še T2. Zakaj Srbomach? Ker na razgovoru za službo zahtevajo znanje srbščine (v kolikor gre za pozicijo kjer imaš komunikacijo z matičnim podjetjem) in ker zaposlujejo zelo velik procent južnakov, posebej na višjih položajih.
Pričakovano (prodaja nekomu) je pa čudno glede na prehod T-2 k A1 za nacionalno gostovanje.
Mislim, da bo tukaj regulator imel še kaj za pripomnit. Mogoče celo "razbitje" na dva dela, kot je to moral narediti MOL z OMV.