Brskam po spominu...moram povedat,da slabe sploh ni bilo.Je res,da se ženske in njihove sposobnosti zelo razlikujejo.Ampak ,če nekaj ne obvlada na enem področju je pa lahko prava profesionalka na drugem.Torej ja, slabe ni bilo,bilo je pa kar nekaj nerodnih situacij.Predvsem mojih...
Prvi primer;
Odprem s.p. in začnem z izvajanjem kunilingusa.Pa je bilo vse kosmato kot v pradavnini.strela jasna takrat še GPS-sa ni bilo...pa ji rečem,da naj za orientacijo prdne.Madona ji je bilo nerodno.
Drugi primer;
Popolna tema,odeja in moja tedanja izbranka.Oba gola pripravljena na več.Prvo njena leva joška in moj jeziček.Ok ,najdem nipl in ga grizem.Majhen je, ampak od grickanja ,lizanja, otrdi.Potem desni jošk.Iščem nipl in ga najdem,zopet lizanje, grickanje....ampak nič efekta.Malo pojačam obdelovanje ,ampak zopet nič...nakar mi le reče ,da naj njeno bradavico(znamenje)pustim pri miru.
Tretji primer;
Pred mano leži gola ,razpeta kot kristus na križu.Poštimana,porihtana v nulo.Ti ,samo tamala pa ni bila mala,temveč prava jama,pa še razbrazdana po vrhu kot na frišno zaorana njiva.Jebenkuš pa ji rečem,kako naj zdaj s totim zobotrebcem špilam v taki dvorani.Ma prišlo ji je skoraj od mojih besed