Ali imate televizor, gledate TV in zakaj ne....

Ali imate TV?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Približno pol leta sem brez TV. Novice so na netu, filmi in dokumentarci tudi, če se mi jih kdaj zahoče gledati. Ne vidim več smisla, da bi gledal nekaj, za kar se je nekdo drug odločil, da me mora zanimati. Tako ali tako pa ni na TV nič več pametnega za gledat. O slovenskih kanalih sploh ne bi začel, Discovery, NG in podobni pa so v zadnjih letih tudi šli totalno v podn oz. se prilagodili gledalcem na razvojni stopnji paramecija.

Da ne izpadem bedak v službi ali družbi, ko se pogovarjajo, kdo je jedel sir, pa imam Alter.
cheer.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.057
1
38
41
Ljubljana
Imava TV doma...večinoma se uporablja za filme z računalnika. Redni spored gledava pa bolj poredko...

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Imam starejši lcd TV 22' na steni, ki nima DVB-T pretvornika, tako, da sem že par mesecev brez Slovenske produkcije. Je prav nič ne pogrešam. "TV" služi še vedno svojemu primarnemu namenu, ki je biti ekran prenosniku. Zvečer mogoče pogledam kakšen program preko satelita, kakšen CNN, Kabel 1, ProSieben...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mam tv, 42'' plazmo

gledam šport, dokumentarce in pa nemško produkcijo, filme večinoma prek HDMI iz laptopa

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
malo se je pomešalo, jernej hoce povedati da ne gleda TV PROGRAMA... Itak preždi pač več časa zdaj za ČARONALINIKOM, kar je isto če imaš TV škatlo pa potem gor žice priklopljene..

Imam tv 42, ampak tv programa pa bolj malo zajame (verjetno 5%) , večinoma laufajo posneti filmi in ostala zabava.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Približno pol leta sem brez TV. Novice so na netu, filmi in dokumentarci tudi, če se mi jih kdaj zahoče gledati. Ne vidim več smisla, da bi gledal nekaj, za kar se je nekdo drug odločil, da me mora zanimati. Tako ali tako pa ni na TV nič več pametnega za gledat. O slovenskih kanalih sploh ne bi začel, Discovery, NG in podobni pa so v zadnjih letih tudi šli totalno v podn oz. se prilagodili gledalcem na razvojni stopnji paramecija.

Paramecij here
smile-1.gif

Gledam predvsem omenjene programe Discovery, History in kar je še takih...moram priznati da gledam tudi TV dnevnik
smirk-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
TV imam, gledam ga pa ne.Že dve leti. 2x na teden pogledam kašen film z dvd-ja po lastni izbiri.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Mam TV, gledam kak fuzbal, kak koncert, prenose dirk, pa tud kak film se najde vsake tolk, pa poročila, discovery, NG,SciFi...

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Od leta 2001 sem brez tv-ja. Radia ne maram nimam niti v avtu.

Razlog: Sem cudak
grin1.gif

Ce me zanimajo novice, si jih pogledam pc-ju. Pravtako filme, nadaljevanke in tudi risanke ter dokumentarce za otroke. Kako "sportajo" drugi (poklicni sportniki), me ne zanima. Raje se tacas rekreriram sam ali pa se ukvarjam s cim drugim (hobiji, familja, ...)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
TV nimam že, samo da izračunam... Če štejem tudi čas v dijaškem domu.... 20 let.
Sem pa vmes nabavil TV kartico za PC in sem, občasno, na obdobja malo gledal, tak uro na dan mogoče (večeri).
Trenutno imam kišto, ampak se tako redko vklopi, da vmes zaradi neaktivnosti ponudnik zablokira vse kanale.
shocked-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Samo satelit....sicer pol stvari ne dela, ampak ok....itak tok mal gledam, da brezveze placvt paket tvjc, telefon pa internet. Zou mi je edin, k športa ne morm normalno gledat,prenosi prek neta so podn.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
tud jst sm brez TVja. sem se preselu, pa sm tv kr tam pustu. pa morm reč, da sedaj več spim, počnem zadeve, ki jih prej nism (kitara, branje knjig, sobotne priloge), se mi da počet več zadev, ker drgač sem kr obsedel,...

od programov gledam samo RTVSLO, pa še to samo kakšne oddaje, ki niso politično obarvane in so slovenske produkcije (sej ostale itak ne delajo). vse ostalo pa 20Mb internet pa gas.

lp

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Imam 3 TV-je: 42" plazmo, 29" trinitrona in 21" katodnika.

Od tv programa gledam: novice (redko), politiko (pogledi, tarča itd), šport in občasno kaj na discoveryu.

TV sicer večino časa igra sam sebi, ko pa se že kaj namensko gleda se iz BluRay/DVD/MKV/Divx predvajalnikov ali streamano preko mreža iz serverja.

TV je v uporabi še za PS3 in za prikaz iz DVD rekorderja.

Odvnisik? Morda, a na dan aktivno ne gledam TV-ja več kot eno do največ dve uri. Žena pa seveda precej več-
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Mam.. kar se mi ne gleda razn HD material na mini zaslonu na kompu, ampak raje v sobi na dobrem TV-ju in kul ozvocenju..