A svinganje vam pa ni problem?! V bistvu ista stvar, samo da majster sam sebe ročno zadovoljuje.
Ko voli, nek izvoli...
Ko voli, nek izvoli...
Zanimivo je, da ženske toliko zdržijo.
Povej, Barvica, pa Mamca tudi, ter vse ostale punce kar vas sploh tukajle je ( , blj švoh ) Torej - koliko daleč greste? Do 5 - 6 orgazmov v paketu, ali zdržite tudi do petnajst ? Pa ne grupnega, to je bljak. S svojim možakarjem seveda.
Zaradi takih MrDacov ne bom več na njej. Bo kar ona zgoraj.Jaz sem precej prepričan, da če vidim drugega moškega na moji ženi, da bo nekdo končal z nožem v hrbtu. Pa ne jaz, nisem dovolj gibčen da bi si ga sam zarinil
Razumem, ja. Ampak pustil pa ne bi. Očitno nisem dovolj moderen in - po pravici povedano, tudi bil nebi. Sem pač nek zaplankan star starokopitnež, ki raje vidim, da se mi baba smuka okoli šporherta v bajti, kot pa okoli nekih nabildanih mimoidočih sixpackov
Zanimivo je, da ženske toliko zdržijo.
Povej, Barvica, pa Mamca tudi, ter vse ostale punce kar vas sploh tukajle je ( , blj švoh ) Torej - koliko daleč greste? Do 5 - 6 orgazmov v paketu, ali zdržite tudi do petnajst ? Pa ne grupnega, to je bljak. S svojim možakarjem seveda.
Ko seksa s svojim moškim, misli na drugega - v tem primeru ji lahko pride tudi 16x zapovrstjo ... drugače no go
Zaenkrat še ostajam, heh,... moram, ko vidim, da so same feministke ostale tukaj. Nekaj zdrave ženske pameti pa skoraj mora biti tudi tukaj, heh....Boš spet Barvico spodil z alterja. Saj se je komaj vrnila po dolgem času. Pomoje bi jih ona zdržala sam prej k. odpove.
Juh, pa od kje vam, da doživljamo ženske stokratne orgazme hkrati?? Uf imam občutek, da svoje boljše polovice sploh ne poznate in vsako globoko vzdihovanje in dretje vzamete kot orgazem.
Zadostujeta mi dva ali tri zapored... očitno nisem preveč zahtevna.
Kaj pa ti praviš, in ostale dame tule gor?
Da se ti taka nesigurnost ne pritiče...
Eh, to ni nesigurnost. To je čisti firbec, ker me že toliko let zanima, kako je pa to drugje. Ampak se o tem ne pogovarjamo. (kje je tista preklemanska rožca ki jo je Luciano nekje zgoraj uspel prilepit, jaz je pa ne najdem? )
Zaenkrat še ostajam, heh,... moram, ko vidim, da so same feministke ostale tukaj. Nekaj zdrave ženske pameti pa skoraj mora biti tudi tukaj, heh....
Zdržim pa marsikaj in kot si pravilno ugotovil k... odpove,