Alfa Romeo STELVIO

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Če mal slike pogledaš, vidiš, da je avto od znotraj tako, kot more avto bit. Po dolgem času, ki je od znotraj dejansko lep. Ne kot merđa, audi, reo,...pugi kot kak šatel.....

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Res so velik pokazal. Jaz temu pravim pranje možganov.

?
Tako kot je že Gonzo rekel, 2 sekunde pokazat avto, pa mal blink blink , potem pa še kazat ostale objekte poželenja, ki so še težje dosegljivi kot sam avto. Tako da se na koncu postrga vse za avto, pa misliš da imaš vse a ti še vedno nekaj manjka...

Razsvetlenje sem doživel pred štirimi leti na parkingu pred enim od šoping centrov. Ravno sem hotel zapustiti parking in odpeljat proti domu, ko sem zagledal v nulo spedenano mladenko, ki se je s trgovine vračala v svoj avto. Ocenil sem da je ziher sponzoruša in me je samo zanimal ali se bo vsedla v BMW, audija ali mercedeza. No vsedla se je v 10 let staro škodo oktavijo. Od takrat mi je škoda oktavija (seveda rabljena) najboljši avto, čeprav sem sam sedel v pol leta starem mondeu. (Če bi ta prizor posnel, tako kot sem ga videl in doživel, in objavil tu na forumu bi verjetno vsi palili in šli nabaljat 10 let stare oktavije, pa še denar bi vam ostal za bolj pomembne stvari
cheer.gif
)

Skratka proizvajalec si določi za kateri ciljni skupini želi prodajati avto, ga postavi v takšen kontekst, potem povabi še novinarje na predstavitev (poglej kakšen filmček od komotar minute - kako jih razvajajo), ki zopet vsi ponavlajo tisto, kar se jim položi in objekti poželjenja so rojeni.

Če bi Hyndai pokazal isto raklamo za svojo Santa-Fe (čeprav bi imela enako obliko in lasnosti), bi vsi ponavljali 'booring0 - oziroma sploh nebi bilo vredno odpirati teme na forumu.

Verjamem da bo ta alfa dober avto, in tudi sam bi jo imel, čeprav mi je v tistem uvinku podobna Mcanu, ta pa tiguanu skratka golf
cool-1.gif
. Ja bo mela hude vozne lasnosti, itak bo pa spet večina kupovala 2.0 dizel (zakaj že?).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ja res mam rad alfe pa vseeno, tole je meni nekaj najlepsega v suv ponudbi. Za prvi suv so se odlicno odrezali, performance pa bodo tudi na nivoju!

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/j_ykcE8VRYg&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/j_ykcE8VRYg&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

http://www.alfaromeopress.com/press/article/world-preview-alfa-romeo-stelvio

njama njammaaaaaa
aplauz.gif

Vrhunski oglas! Lep avto.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
je pa premajhna in prenizka za pravi SUV....bi morala bit vsaj kot Jeep GC

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Citat:

Razsvetlenje sem doživel pred štirimi leti na parkingu pred enim od šoping centrov. Ravno sem hotel zapustiti parking in odpeljat proti domu, ko sem zagledal v nulo spedenano mladenko, ki se je s trgovine vračala v svoj avto. Ocenil sem da je ziher sponzoruša in me je samo zanimal ali se bo vsedla v BMW, audija ali mercedeza. No vsedla se je v 10 let staro škodo oktavijo. Od takrat mi je škoda oktavija (seveda rabljena) najboljši avto, čeprav sem sam sedel v pol leta starem mondeu. (Če bi ta prizor posnel, tako kot sem ga videl in doživel, in objavil tu na forumu bi verjetno vsi palili in šli nabaljat 10 let stare oktavije, pa še denar bi vam ostal za bolj pomembne stvari
cheer.gif
)

Najbrž je imela svojega vw/bmw-ja na servisu, pa je šla v štacuno z avtom od ta starih
evil.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.564
113
EU
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Citat:

cheer.gif
)

Najbrž je imela svojega vw/bmw-ja na servisu, pa je šla v štacuno z avtom od ta starih
evil.gif

Misliš da so popravljali tisto zlomljeno polos
hysterical-1.gif

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
super zdaj počakajmo samo še kake dve, tri leta, da bo zadeva dejansko vozna in naprodaj..

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Si videl odpiranje vrat pri 1:46
wink-1.gif

Z brisačo....če se že bojijo odtisov bi si lahko rokavice pripravili.
Odpiranje prtljažnika tudi še "klasično"
Darjan jo torej ne bo kupil.
Kako se Nemcem tresejo.kolena, bi lahko pokazal s tole njihovo reklamo.
Ker se ravno.rola

Nazadnje urejeno:

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
To me malo spominja na Citroen na Ljubljanskem salonu ohoho let nazaj, ko nas mulcev niso spustili v C6... In so ga glancali, še dihat nisi smel zraven, da se ne bi prah prijel gor.
A npr. Audiji za 2x večjo vsoto so bili odklenjeni in je lahko šel kdorkoli noter.

Baje naj bi začele dobave v sredini 2017. Držim pesti, škoda bi bilo Alfo izgubiti...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.654
6.515
113
če bi imel dandanes c6 bi ga najbrž še vedno glancal, z audijem tistega letnika bi pa verjetno že vozil drva iz hoste

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
če bi imel dandanes c6 bi ga najbrž še vedno glancal, z audijem tistega letnika bi pa verjetno že vozil drva iz hoste
Nekateri kupijo avto za glancat, drugi pa za vozit
wink-1.gif

Še mi pa zdi nekako običajno da bo glancani lepši kot pa tisti ki se vozi.