Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Res so velik pokazal. Jaz temu pravim pranje možganov.
?
Tako kot je že Gonzo rekel, 2 sekunde pokazat avto, pa mal blink blink , potem pa še kazat ostale objekte poželenja, ki so še težje dosegljivi kot sam avto. Tako da se na koncu postrga vse za avto, pa misliš da imaš vse a ti še vedno nekaj manjka...
Razsvetlenje sem doživel pred štirimi leti na parkingu pred enim od šoping centrov. Ravno sem hotel zapustiti parking in odpeljat proti domu, ko sem zagledal v nulo spedenano mladenko, ki se je s trgovine vračala v svoj avto. Ocenil sem da je ziher sponzoruša in me je samo zanimal ali se bo vsedla v BMW, audija ali mercedeza. No vsedla se je v 10 let staro škodo oktavijo. Od takrat mi je škoda oktavija (seveda rabljena) najboljši avto, čeprav sem sam sedel v pol leta starem mondeu. (Če bi ta prizor posnel, tako kot sem ga videl in doživel, in objavil tu na forumu bi verjetno vsi palili in šli nabaljat 10 let stare oktavije, pa še denar bi vam ostal za bolj pomembne stvari
)
Skratka proizvajalec si določi za kateri ciljni skupini želi prodajati avto, ga postavi v takšen kontekst, potem povabi še novinarje na predstavitev (poglej kakšen filmček od komotar minute - kako jih razvajajo), ki zopet vsi ponavlajo tisto, kar se jim položi in objekti poželjenja so rojeni.
Če bi Hyndai pokazal isto raklamo za svojo Santa-Fe (čeprav bi imela enako obliko in lasnosti), bi vsi ponavljali 'booring0 - oziroma sploh nebi bilo vredno odpirati teme na forumu.
Verjamem da bo ta alfa dober avto, in tudi sam bi jo imel, čeprav mi je v tistem uvinku podobna Mcanu, ta pa tiguanu skratka golf
. Ja bo mela hude vozne lasnosti, itak bo pa spet večina kupovala 2.0 dizel (zakaj že?).