Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na začetku zime sem polnil akumulator, potem pa izklopil. V soboto sem motor hotel peljati na tehničnega, in o groza, prazni akumulator. Po enem dnevui polnjenja je na 3,6V (od 12V). Star je 2 leti. Še lahko kako rešim, ali je adijo?
Ohranjevalec... četudi Lidlov za 15 evrov, to moraš kupiti. Poskusi potem s programom za ''obuditev akumulatorja''. Marsikomu je uspelo. Mojemu akumulatorju sedaj teče osmo leto, kar dela. Vsako zimo ga na 14 dni priklopim na ohranjevalec za en dan. Nekateri prakticirajo, da je celo zimo priklopljen.
A to misliš za 'šok program'', da polni s prevelikim tokom in aku zavre...? Saj zato se pa imenuje šok program. Če ga kdo priklopi v ta program in pusti tako par ur... no, ja. V navodilu tega polnilca piše malo drugače, da se dela v tem šok programu.
Sem lani pisal, da mi že osmo leto dela akumulator brez problema. Ja, mesec dni za tem ga hočem vžgati. Motor vžge in ugasne. Poskusim ponovno -ni v redu vrtelo starterja. Napolnim -ista zgodba. Nakup novega, starega pa v zbirni center. Osem let je kar v redu doba za akomulator. Kupljen drugi pri moto-akumulator.si
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.