Aktualno: ste že na letnih gumah?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Sploh jih nimam
smile-1.gif

Vedno pa kvalitetne zimske gume, če pa s temi ne gre pol pa fakof
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Če bo vse posreči bo do srede spluženo do Erjavčeve koče. Drugače bodo nekateri imeli logistične probleme.

Glede na prihajajoče padavine se mi zdi, da zaenkrat ne bo nihče nikamor plužil. Erjavčeva je pa itak zaprta. No, pa vprašanje je, če bodo plužilci sploh cesto našli.
evil.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
KSZ

Jaz zimske zamenjam z letnimi nekje v prvi polovici aprila. Pač zadnjih 5 let je prevečkrat sneg udaril ravno v drugi polovici marca. Tako, da je vsaj mene izučilo, da sem malce bolj potrpežljiv in počakam s preobuvanjem avtomobila iz gojzarjev v sandale.
smile-1.gif

Ogo

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Če bo vse posreči bo do srede spluženo do Erjavčeve koče. Drugače bodo nekateri imeli logistične probleme.

Glede na prihajajoče padavine se mi zdi, da zaenkrat ne bo nihče nikamor plužil. Erjavčeva je pa itak zaprta. No, pa vprašanje je, če bodo plužilci sploh cesto našli.
evil.gif

Če se bo splužilo bo Erjavčeva odprta. Če ne, vsa zadeva tako ali tako odpade
frown-1.gif
- in to bodo tisti logistični problemi (se bodo ene 50 ljudem in psom spremenili načrti). Je pa tudi res, da to ne bi bilo prvič, da bi zaradi nas čistili cesto do Erjavčeve. Lani je bilo precej manj snega a so vseeno le dan pred našim prihodom cesto uredili točno do Erjavčeve. Bomo videli.

Glede na to, da sam letos nimam časa iti gor držim pesti za naše, drugače bo pa drug termin in se bo morda še meni nasmehnila sreča.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tole je bilo pred enim tednom posneto pri Erjavčevi koči:

Tisti količki, ki še gledajo iz snega, niso standardne velikosti, ampak štirimetrski in v kopnem času izgledajo takole:

Na samem prelazu jih pa nisem videl, je bilo preveč snega.

Sicer pa naj parkirajo na Koči na Gozdu, pa peš dalje. Ne verjamem, da bodo kmalu splužili, 3-4 metre snega je zaenkrat prehuda za naše stroje, sploh če niti ne veš, kje cesta točno poteka.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Tvoj predlog ne gre skozi, saj so avtomobili domovanja za pse, celotna zadeva pa naj bi trajala od srede do nedelje.

Tako morda pa le ne bom zamudil letošnjega tečaja
evil.gif

Ko sem to izustil včeraj me je organizatorka s pogledom umorila.

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
ksz

pred aprilom ne verjamem da bom na letnih, ker je vsako leto okoli 20.marca sneg...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Sem na letnih od sobote. Snega ne bo več letos... I hope!
smile-1.gif
Sicer mam pa nove letne gume, tko da tud če pade kak cm, nebi smelo bit neke hude panike.

roza

Pripravnik
27. jan 2009
63
0
6
Mi smo tut včeraj testirali 5,5k obratov v peti prestavi, da vidimo če "pikne" tako ti praviš
smile-1.gif

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
sem naročil iste (GY 205/55R16 - 91V - OPTIGRIP), pomoje best buy za tako ceno: 74€
v petek jih dobijo na lager..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.