Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Med 15.4 in 15.5 moram do Pariza. najrajši bi direkten let. Adria ima za ca 200 evrov, na edreams pa tudi nisem prišel pod 200 evrov. Bi pa šel petek zjutraj in v nedeljo popoldne/zvečer domov. So še kakšne opcije, ki sem jih spregledal, včasih je Easjet letel, zdaj vidim, da ne več. Lahko tudi bližnja letališča, če se bo poznala razlika v ceni.
Z vlakom je tudi tam do 50 minut.Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
@shift , če greš z busom je cca 1 ura vožnje, z vlakom manj kot pol ure ? Na katero routo/postajo greš dol, če greš recimo z easybusom iz Luton-a in se nastaniš v willesdenu (thestayclub) ?
Za podzemno, se recimo za 2-3 dni kaj najbolj splača, vidim da je vse po zonah :/
Ja priznam da so mi njihovi busi bolj španska vas. Mogoče veš kako je s kartami, recimo jaz imam kupljeno karto za 3 in 4 cono podzemne železnice. Ali lahko to karto uporabljam tudi na busih, overground, DLR kako gre tu? Ko sem gor sem do sedaj vedno uporabljal samo tube.Citat:
Uporabnik shift pravi:
na baker streetu gre na bus 18 in ga vrže 20m stran od hotela dol(jubilee clock harlesden)
london je simpl ko pasulj
Citat:
Uporabnik p106 pravi:
Drži! Air France-ovi jutranji leti v Pariz na ta način odpadejo, posledično sredine AF akcije WOW! ne bo več.
Naj bi pripravljali neke druge novosti v podobni obliki, ampak to je že zadeva AF in ne Adrie.
Citat:
WOW ponuda ta teden:
Singapur ………………911 EUR 599 EUR
Ponujamo 34% popusta glede na najnižjo redno ceno.
Ali ni to Wooowww?
Rezervirajte zdaj
Velja za rezervacije na dan 06.3.2103. Za potovanja od 06.3.2013 do 30.6.2013, od 01.9.2013 do 30.9.2013. Cena ni na voljo na vseh letih.