Citat:
Uporabnik ggg pravi:
emm, zadnje case? Unicef je komplet krinka. Ce ti gre tole na jok, kako ti bo slo sele na jok podatek, da zivi vsak tretji Slovenec na pragu revscine, brez socialnih transferjev bi se ta podatek priblizal 50%? Dajmo najprej pomesti pred svojim pragom, prav? Jebes crnce iz Afrike, sorry ampak imamo cisto dovolj svojih problemov.
Kako je v tem primeru definirana revščina? Jaz temu podatku naprimer ne verjamem.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ce ti gre tole na jok, kako ti bo slo sele na jok podatek, da zivi vsak tretji Slovenec na pragu revscine, brez socialnih transferjev bi se ta podatek priblizal 50%?
Citat:
Križnar in njegova ekipa imata še toliko težje delo, saj produkcija iz majhne države, ki je brez vpliva na svetovnem političnem in predvsem medijskem področju, zahteva še za stopnjo višjo kvaliteto projektov, če hoče, da se njen glas sliši. Film Oči in ušesa bogov - videonadzor Sudana se žal izkaže kot nezadosten za tako ambiciozno nalogo.
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Zdaj smo si ogledali dokumentarni film Toma Križnarja Oči in ušesa boga - videonadzor Sudana pa lahko malo pomagamo -> tukaj
Cel čas sem solzilane morem drugače pomagat kot na zgornjem linku. Zdejle ne najdem drugih besed kot sramota.
majč
Ti seveda ne verjameš zakaj? Malo poglej okoli sebe, pa boš verjel! In ti bi rad še defininicijo revščine!?Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kako je v tem primeru definirana revščina? Jaz temu podatku naprimer ne verjamem.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ce ti gre tole na jok, kako ti bo slo sele na jok podatek, da zivi vsak tretji Slovenec na pragu revscine, brez socialnih transferjev bi se ta podatek priblizal 50%?
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Da ne bo pomote, jaz sem dal po svojih zmožnostih...
Vendar pa se mi ne zdi nič narobe, če se opozori, da film pač ni dosegel željenega namena, vsaj pri večini ne...
Vidim nove avtomobile in gnečo na cestah (po en v avtu), mladino oblečeno po najnovejši modi, v roki imajo najsodobnejše naprave, ... Kje je torej ta tretjina?Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Ti seveda ne verjameš zakaj? Malo poglej okoli sebe, pa boš verjel! In ti bi rad še defininicijo revščine!?
Citat:
The measles death toll in Africa is so high – every minute one child dies – that many mothers don't give children real names until they have survived the disease.
Glede na eno drugo temo...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Enačiti to dvoje ali celo dejati "poskrbino prvo za svoje" pa je bolano.