Kdo tebi garantira to na Ebayu?Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:Kdo meni garantira, da se bom jaz z dražbo zajebaval, pol pa bo prišel okoli en mulc, ki mu bo dolgčas in bo moj (mogoče zmagovalni) bid povišal ne da bi imel resen namen zadevo kupit?
Točno tako tudi Ebay deluje ja.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kavboj, točno tako deluje ebay sistem, a tam tudi ebay nabija?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Sem tudi sam večkrat na Ebayu ''sam sebe'' outbidal. Zakaj? Zato, ker je še nekdo hotel imeti ta artikel, sam sem imel pač nastavljeno max. vrednost. In dokler do te vrednosti ni prišel, se je na Ebayu videlo, kot da sam sebe outbidam. Pač je tip po korakih poizkušal do kje mora it, da me ven vrže.
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Uh, kolko dela si si dal. Lahko bi enostavno napisal 'ne vem', pa bi bil efekt enak
Torej, še enkrat vprašanje:
- je treba položit kakšno aro, da lahko bidaš in kakšno obvezo ima zmagovalec dražbe glede nakupa artikla
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Uh, kolko dela si si dal. Lahko bi enostavno napisal 'ne vem', pa bi bil efekt enak
Torej, še enkrat vprašanje:
- je treba položit kakšno aro, da lahko bidaš in kakšno obvezo ima zmagovalec dražbe glede nakupa artikla
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Misliš, da je to res?
Če je ne bi prodal, pa bi bil kaznovan kako? V zapor bi šel? Ali bi bila kazen višja od vrednosti jahte? Močno dvomim, če gledamo kolikšne so kazni za "resne" prekrške