AdriaTOPO PRO

I

Izbrisan uporabnik #488

Daš 3D pogled da je ziher
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Niti ne bom, se mi ne da s tem ubadat. Karto sem že skinil iz naprave.
smile-1.gif

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Torej, če zdaj prav razumem, je ta karta zanič ali kaj namigujete?
Ker bi jo uporabljal zgolj za kolesarjenje mi omejitve niso niti pomembne.

I

Izbrisan uporabnik #488

Morebiti je za kolesarjenje še boljša brezplačna OSM mapa, zgolj ugibam. Ima vrisanih cel kup uporabniških poti.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
A tako je to. Bom jo potestiral preden jo fliknem ven iz naprave, da vidim, kako bo stvar delovala na kolesu.
Če bo OK, potem mi zadostuje, če ne, potem pač nič.

Hvala za pojasnilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz samo na glas razmišljam, več lahko pove kdo, ki uporablja oboje, česar pa še ni mogoče pričakovati.

http://www.openstreetmap.org/#map=5/51.500/-0.100

-----------
Dobrodošli na OpenStreetMap!
OpenStreetMap je zemljevid sveta, ki ga ustvarjajo ljudje kot ste vi, brezplačen za uporabo z odprto licenco.
-----------

smile-1.gif

Skratka tu not je marsikaj. Glede kolesarjenja pa je najbolje vprašati na kakšnem kolesarskem forumu, kjer so za to specializirani, imajo svoje rute, sledi ipd...

hiker

Zelenc'
30. avg 2014
23
0
1
Jaz sem do sedaj uporabljal OpenStreetMap na kolesu. Sam izgled karte je meni osebno zelo všeč, vendar je pokritost precej slaba (vsaj okolica Slovenske Bistrice). Velikokrat sem naletel, da sem se vozil po praznem zemljevidu :/ imajo pa super možnost dopolnjevanja zemljevidov, tako sem že na območju Sl.B. vrisal vsaj 50 km stranskih in kolovoznih cest in nekaj gozdov. Ampak o tem imamo lahko drugo temo.
Adrie topo pa še nisem imel možnosti preizkusit na kolesu. Menim, da ima veliko boljšo pokritost. Motijo me pa edino črte s katero so narisane določene ceste. Na OSM je mimo nas normalna milimeter široka bela črta, na AT pa je tanka črtkana kot, da imamo kolovoz.

Ps.: OSM izgled v BaseCampu je čuden, na sami napravi in njihovi strani pa zgleda veliko bolje.

Nazadnje urejeno:

sg1

Pripravnik
12. jan 2010
111
0
16
Lj
Sem sprobal tole karto na avtomobilskem Nuviju 865 T in če ne bi bilo blamaže s čevlji na izohipsah sploh ne bi bila tako slaba.

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
A je mogoče kdo že poskusil kombinirati to karto s CN EU? So kaki problemi? Sploh dela? Je to bilo mogoče poskušeno z Nuvi 3590?

Podobne teme