Adria topo

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Dve stvari me zanimata. Imam legalno karto Adriaroure na SD kartici. Zadeva na Garminu lepo deluje, ne vem pa, kako bi odklenil zemljevid na računalniku, saj moraš imeti za odklepanje kodo, ki pa je pri SD karticah NI???????
In drugo, kako bi lahko naložil zemljevide Adriatopo na računalnik z vsemi podrobnostmi, ker le tega na Garminu ne rabim, bi pa rad kdaj poiskal kakšno planinsko stezo ali kolesarko pot v moji bljižnji okolici. Če ima kdo voljo pomagati, se priporočam. LP

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Verjetno ok dela sej je isto kot pc verzija ,mogoče mal več računalniskega dela!
wink-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Tu vam posredujem informacijo za vse uporabnike TOPO kart,

Obveščamo vas, da smo pripravili posebno ugodnost za nove uporabnike ročnih GPS naprav Garmin, ki podpirajo kartografijo. Na napravi bo prednaložena osnovna verzija TOPOGRAFSKE kartografije Slovenije, BREZPLAČNO, t.i. Topo LIGHT.

Vsem napravam bo priložen tudi kupon, ki omogoča nakup polne verzije topografske karte TOPO Slovenija z 20% popustom. Topografsko karto TOPO Slovenija lahko kupite pri pooblaščenih prodajalcih Garmin.

Karakteristike karte TOPO Slovenija Light:

* Pomembnejše ceste (avtoceste, hitre ceste, regionalke in mestne vpadnice)
* Železnica
* Vode
* Plastnice 200m
* Poseljenost za večja naselja
* Točkovni sloj naselij
* Planinske in kolesarske poti:
o Parancana na obali
o Kolesarska pot na Sabotin (Nova Gorica)
o Loška kolesarka pot
o Pot spominov in tovarištva (Ljubljana)
o Trdinova kolesarka pot
o Ptujsko gorska pot
o Velika Krpanova pot
o Slovenska planinska pot (Slo transverzala)

Link

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Spoštovani poznavalci!
Očitno nisem dovolj jasno izpostavil sovjega problema. Imam kupljeno legalno verzijo AdriaRoute na SD kartici, ki mi na mojem Garminu služi in dela tako kot je treba. Moja želja je, da bi karto lahko pregledoval tudi na računalniku, kjer pa je za odprtje podrobnosti zemljevidov potrebna koda. ki je pa ob nakupu na SD kartici ni, niti je ni treba vnesti ob vsakokratnih nadgradnjah. Moje vprašanje se torej glasi, zakaj dobiš ob nakupu kartografije na CD-ju kodo s katero lahko (smatram) odkleneš karte tudi na računalniku, pri nakupu na SD kartici pa to ni mogoče. Ali pa sem kaj spregledal?? Lep pozdrav vsem in že vnaprej hvala tistim, ki mi boste morebiti pomagali z odgovorom,

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Datoteko .uni sem našel, vendar pa nimam progama s katero bi jo lahko odprl?????!!!!!

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Kaj naj ti rečem - ti si CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!