Adijo pamet stara kurba, adijo svet

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.590
6.203
113
Uboge sončke je treba dobro v vatico zaviti. Kontrolirati je treba vsak njihov korak, da se ne bodo kaj po svoje (napačno) odločali. Kako bodo take generacije gradile nek jutrišnji svet, če bodo morale razmišljati povsem enako kot njihovi starci? Je zajebancija, ki nekoliko presega meje, ampak bistveno več energije je treba vložiti v to, da se polovi tiste, ki so poskušali mlatiti dijake z železnimi palicami. O tistem mediji niso niti poročali, dogajalo pa se je v Celju par let nazaj. Ker je šlo za priseljence, obveščanje javnosti ne bi bilo primerno. Enkrat sem bil celo nekaj minut blokiran sredi policijske akcije, ko sem šel po srednješolca. Tako da se je nekaj resnega dogajalo. Posnetka Večera ni bilo.

Da bo nekdo umrl zaradi spreja, je neumnost na kvadrat. Tak je že mrtev. Ni dočakal 15 let. Za alergijsko reakcijo, ki za nekoga pomeni smrt, je potrebno zelo malo snovi in barve, ki so v sprejih skupaj s topili, so povsod okrog nas. Tak človek bi moral za preživetje bivati v zelo kontroliranem okolju.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.270
14.823
113
ni to , ampak zadeve eskalirajo, mogoče se naslednjo leto odločijo 2. letniki , za foro, da mečejo fazane v dravo iz malega mosta... vau, to bilo kul.

pač meje. mladina si meje povečini ne zna postavit, sploh ko gre za kolektivno psihozo. ob nekih takih izrednih dogodkih.

jello

Guru
22. sep 2008
11.710
4.865
113
Ne dramatiziraj, na vsaki pravi vaški veselici ali fucbal tekmi šeste balinarske lige je več sranja pa nihče ne fantazira kaj bi če bi. Če otrok pri nobeni piz.dariji ne sme manjkat pa je problem doma, ne na ulici.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

jello

Guru
22. sep 2008
11.710
4.865
113
Če se ob vstopu v srednjo šolo sprašuješ ali si bo znal postavit mejo in se ustavit preden pade na glavo potem je verjetno res najbolje da čimprej pade na glavo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
543
161
43
Zajebancija gor ali dol, to se pač ne bi smelo zgoditi, ker je vse skupaj bistveno preseglo meje normale. Jajca so letela med ljudi, ki so šli na malico, med turiste, ki so zapuščali muzej, proti gradu in okoliškim stavbam, izložbam itd. Še danes odurno smrdi. In tukaj se kaže odnos nadute in prepotentne mladine do hrane, denarja, kulturne dediščine, soljudi in še bi lahko naštevali. Ko je vse skupaj eskaliralo, bi morala policija strpat najbolj "pogumne" v marico in narediti par krogov okrog centra. Ko bi se prišli starši pritoževat, pa še njih. Ampak ja, vemo, da se to ne bo zgodilo. No, so pa tudi svetle izjeme. Videl sem reportažo s sprejema novih dijakov, ki so ga pripravili na moji nekdanji srednji šoli. Prijetno, uglajeno in brez izpadov v želji po trpinčenju, dokazovanju ali nabiranju ogledov na tik toku tako s strani starih dijakov kot fazanov. In potem se človek upravičeno vpraša, kam je MB zavozil v zadnjih tridesetih letih ...

sad

Guru
24. avg 2007
23.522
12.392
113
Ni potrebe, je dovolj ko preberemo tukaj umotvore tipe, naša ne bo šla prvi dan v srednjo šolo zaradi tega.
In to nek odrasel še samozavestno in javno razglaša vsem okrog.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.511
3.231
113
Da bo nekdo umrl zaradi spreja, je neumnost na kvadrat. Tak je že mrtev. Ni dočakal 15 let. Za alergijsko reakcijo, ki za nekoga pomeni smrt, je potrebno zelo malo snovi in barve, ki so v sprejih skupaj s topili, so povsod okrog nas. Tak človek bi moral za preživetje bivati v zelo kontroliranem okolju.

Ker to je isto kot da si veliko količino nanašaš direktno na kožo kajne? Misliš da so samo respiratorne težave?