Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zato meni ni blo nikoli jasno kak lahko prides pri hrvatah na cestninsko, potisnes brez PINa kartico not in te spusti
kje pa... jaz sem imela maestro pri tlefinu zadaj v etuiju, dokler je bil prozoren je šlo lepo, zdaj sem nov etui kupila, je nekaj šekast zadaj, p ne dela več. pa čisto gor prislonim.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Eno vprašanje ker vidim da se spoznate, imam v avtu v naslonu za roko 2 brezstični kartici (sicer nevem zakaj jih sploh vozim zraven ampak ok...), a je možno da mi kdo te kartice zlorabi skozi vetrobransko steklo, da jih brezstično potegne namreč nevem zakaj banke posiljujujo s temi brezstičnimi variantami....
Saj stari bodo v uporabi. Vendar praviloma samo enkrat, ko boš v trgovini kaj plačal z njim, gre na banko in kasneje v razrez. 5 let in izginili bodo skoraj popolnoma. Tudi evre starih serij se menja na enak način, zdaj pa po le nekaj letih praktično ne vidiš starega bankovca za 5 evrov.Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ma 500 ka sploh ne gre v pokoj, to so nebuloze, zamišljene nekaj let nazaj, vendar so že takrat rekli, da bi nehali samo npove delati, stari bi ostali naprej v uporabi se pravi ne bi se izločili, kar naj bi se po takratnem planu zgodilo konec 2018m sedaj so pa že indici, da temu ne bo tako in bo tisk še dalje šel .................... novinarji pa seveda tako nekaj let staro zadevo, ko nimajo o čem pisati primejo, ko suho zlato in natepavajo......................
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zato jih pa ima, ker ne menja vozila na vsake 3 leta
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zato jih pa ima, ker ne menja vozila na vsake 3 leta
Kill ne razume tega, dve plombi na dan pa je leasing za tanovega pokrit
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Pa ne se jezit no, malo te je treba