Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz nisem vprašal kako se naredi? Vprašal sem, če deluje. Ti pa si očitno užaljen, ko ti nekdo odpre oči, glede windowsov. Sicer, pa ne vem kaj se sploh oglašaš tu?
Vrhunsko, hvala za ta hint. Edino jeb@ bo, če bo kdaj ta dns strežnik nehal delat, potem se v zihr bom spomnil, da mi zaradi tega ne dela več internet na telefonu...se že vidim, ko delam factory reset telefona
Vrhunsko, hvala za ta hint. Edino jeb@ bo, če bo kdaj ta dns strežnik nehal delat, potem se v zihr ne bom spomnil, da mi zaradi tega ne dela več internet na telefonu...se že vidim, ko delam factory reset telefona
Zmenjeno, ampak pootem imam v bistvu dvojni problem - da se spomnim s kom sem se dogovoril in drugi, da če se boš ti sploh spomnil, kar se je treba spomnit.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.