Adblock Plus

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Če ga še kdo uporablja, je mogoče bolje, da ga izklopi . Bo nalaganje strani delalo bolje in poraba spomina manjša.

Če že rabiš blocker, je chrome

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Če ga še kdo uporablja, je mogoče bolje, da ga izklopi . Bo nalaganje strani delalo bolje in poraba spomina manjša.

Če že rabiš blocker, je chrome
tnx

Jst sem tudi sedaj preklopil.... pa se mi zdi, da za en delček sekunde vseeno vidim reklame. Še posebaj uno na alterju, ki pride čez cel gornji del. A niso bile te zadeve na začetku, da se sploh ni naložilo.
confused-1.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Imam nameščen Adblock Plus v FF, vendar se mi zdi, da zadnje čase ne deluje več. Ikona je obarvana kot aktivna, vendar so strani polne reklam. Ve kdo, zaka mi ne blokira reklam npr. na strani, ki sem jo prilepil spodaj?

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
V spominu imam, da se reklame sploh niso pojavile. Ročno lahko blokiram vse, samo to ni to.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Meni se Adblock Plus ne obnese, sicer v chrome, uporabljam Adblock.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz....

Na w10 je sedaj tale adblock mi postal zelo moteč, najprej prikaže oglase za par desetink sekunde pa potem izginejo.

Obstaja kaj takega, da je sploh ne prikaže... tistih par desetink, bom pa že zdržal.
rolleyes-1.gif

edit: ublock tudi isto sranje, čeprav malo boljše.

Nazadnje urejeno:

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Meni ublock v Firefoxu dela odlično, nobena reklama se mi ne prikaže niti za moment.
Z drugimi iskalniki se ne ubadam, ker mi nekaterih strani sploh ne odpira, verjetno so samo kakšne nastavitve.
Skratka sem zelo zadovoljen z ublock-om.
zmaga.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Sem probal blocke in ublock, ampak nekatere pre filmčke-reklame mi na 24 ur še vedno rola? Sej ne, da bi zdej vsak dan obiskoval to bolano stran, kdaj pa kdaj prehitijo s kako novico in posnetkom, ampak tist 14-24409 sekundni video mi pa zmer potegne, da zaloputnem laptop in odprem pivo. Nč narobe, celo koristno, ampak me vseeno, zanima koko, ker nit s kromom, ne z mozilo, ne ie, mi ne en ne drug, ne skenslajo teh posnetkov na 24 ur, na ostalih straneh pa bp? Golazen, kako se rešit? Razen s pivom
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Hm, cool, hvala, sem mislil, da samo pri meni ne dela, kot praviš, so zgleda 24kur bolj nadležne. Bom sprobal, hvala še 1x!

Nazadnje urejeno: