Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jst sem tudi sedaj preklopil.... pa se mi zdi, da za en delček sekunde vseeno vidim reklame. Še posebaj uno na alterju, ki pride čez cel gornji del. A niso bile te zadeve na začetku, da se sploh ni naložilo.
Imam nameščen Adblock Plus v FF, vendar se mi zdi, da zadnje čase ne deluje več. Ikona je obarvana kot aktivna, vendar so strani polne reklam. Ve kdo, zaka mi ne blokira reklam npr. na strani, ki sem jo prilepil spodaj?
Meni ublock v Firefoxu dela odlično, nobena reklama se mi ne prikaže niti za moment.
Z drugimi iskalniki se ne ubadam, ker mi nekaterih strani sploh ne odpira, verjetno so samo kakšne nastavitve.
Skratka sem zelo zadovoljen z ublock-om.
Sem probal blocke in ublock, ampak nekatere pre filmčke-reklame mi na 24 ur še vedno rola? Sej ne, da bi zdej vsak dan obiskoval to bolano stran, kdaj pa kdaj prehitijo s kako novico in posnetkom, ampak tist 14-24409 sekundni video mi pa zmer potegne, da zaloputnem laptop in odprem pivo. Nč narobe, celo koristno, ampak me vseeno, zanima koko, ker nit s kromom, ne z mozilo, ne ie, mi ne en ne drug, ne skenslajo teh posnetkov na 24 ur, na ostalih straneh pa bp? Golazen, kako se rešit? Razen s pivom
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.