ABC tablica

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Kako jo pa nalepiš?
Na očiščeno površino. Teta za pultom je rekla, da je treba shraniti preostali del nalepke ... tako, da ne moreš le vogalov tiste folije odstrižt, pa nalimat. Shraniti pa zato, da ti jo lahko zamenjajo, če se karkoli zgodi vetrobranskemu steklu, oz. avtu.

Jst imam izkušnje le s tistimi registracijskimi nalepkami, tako da se ne preveč vtaknit v moj post. Pa tudi tiste sem vse uspešno odstranil.

In zakaj bi na bencinskah brezplačno odlepljali zadeve? In zakaj bi ti nekdo drug skakal po avtu? OK sej tiste nalepke za registracijo so nekaj časa imele obvezno (če se prav spomnim) strokovno montažo, ampak so tudi to ukinili.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Sba pravi:
Kako jo pa nalepiš?
A veš, da selotejp ful slabo prime, če se ga prej s prsti dotakneš, ali če kaka umazanija gor pride ?
grims-1.gif

Citat:

In zakaj bi na bencinskah brezplačno odlepljali zadeve?
Ne vem.
Smo pa zadnjič s kolegi bili na črpalki, pa je voznik oni delavki rekel "Prosim, če mi odlepite nalepko", pa je brez besed odlepila. Mislim, da je celo ono orodje zato imela.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
ksz

Ni se mi dalo brati celega speha a me zanima kaj je sedaj z ABC karticami, a veljajo do 1.7. normalno in z njimi placujes cestnino kot do sedaj? Sem ze par mesecev izven SLO pa ne spremljam zadev, naslednji vikend bom pa potoval po AC pa me zanima.
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Veljajo do 30.6. ni se lahko normalno furaš. Potem pa vinjeta.
Tablice lahko potem vrneš, dobroimetje pa ti vrnejo, samo ne na cestninski.