Abanka in visa electron

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
A je še kdo opazil, da je abanka potiho ta mesec za 20% podražila vodenje elektronskega računa?
Uporablja kdo NKBM prepaid viso? Baje je ima tudi spletni vpogled stanja zastonj. Bom migriral
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sedaj plačujem 2,65 za vodenje računa (2,10) in abanet (0,55)

Kak je blo prej?

Prešnji mesec je bilo enako...

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Imam osebni račun, viso electron, varčevalni in abanet.

Pa niso nič podražili.

I

Izbrisan uporabnik 3287

a banka je podrazila za viso electron z 1eur/mesec na 1.3eur/ mesec

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik lithium pravi:

Uporablja kdo NKBM prepaid viso? Baje je ima tudi spletni vpogled stanja zastonj. Bom migriral
wink-1.gif

Imam
smile-1.gif

Sem si dala vklopit tudi obveščanje preko SMS za vsako transakciojo - 0,7 €/mesec.

I

Izbrisan uporabnik 3287

jaz imam pri abanki samo v.e.. in prej je bilo 1 eur zdaj pa 1.3 eur. kdaj so to podrazili nimam pojma.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
BK dobro živi od mojih plačil z VE? Kako? Kitajcu nakaže manj kot sem jaz plačal? Jaz sem plačal ceno z ebaya. Nisem njihov komitent in sicer ne uporabljam njihovih storitev, ker imam prvo banko 50km daleč.

MojcaG k dobra ponudba od nkbm. BK kot vem ne morem pogledat stanja preko spleta. Konec meseca izpisek po emailu in to je to.

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Pravzaprav res. Pri (skoraj) vseh negotovinskih plačilnih sredstvih so provizije. In večinoma so te provizije na strani prodajalca. Saj že ko greš v trgovino in plačaš z BA, ti plačaš enako kot z gotovino, od same transakcije pa dobi banka %.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Se pravi kitajc da nekaj paypalu, paypal pa nekaj od tega še BK. Možno, ne bom rekel da ni. Še vedno je to precej ceneje kot pa da zadevo kupim pri nas.
Ja, vem da ob plačilu v lokalni trgovini s kartico nekaj %‰ gre tudi banki.

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Da ne odpiram nove teme

Kolegici je ravnokar hotela placat po netu z Eurocardom in zeznla Securcode... Poskusila parkrat pol pa je zablokiralo. Kaksen je postopek....je mal blond.... Kolk casa more minit za vnovicen poskus itd. tnx

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik MojcaG pravi:
Citat:
Uporabnik lithium pravi:

wink-1.gif

Imam
smile-1.gif

Sem si dala vklopit tudi obveščanje preko SMS za vsako transakciojo - 0,7 €/mesec.

Kako pa vidiš preko spleta promet na NKBM prepaid kartici?
Meni kaže samo trenutno stanje na VISI, ne najdem pa prometa...
Thanks.

EDIT: sem že našel
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno: