Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A je še kdo opazil, da je abanka potiho ta mesec za 20% podražila vodenje elektronskega računa?
Uporablja kdo NKBM prepaid viso? Baje je ima tudi spletni vpogled stanja zastonj. Bom migriral
BK dobro živi od mojih plačil z VE? Kako? Kitajcu nakaže manj kot sem jaz plačal? Jaz sem plačal ceno z ebaya. Nisem njihov komitent in sicer ne uporabljam njihovih storitev, ker imam prvo banko 50km daleč.
MojcaG k dobra ponudba od nkbm. BK kot vem ne morem pogledat stanja preko spleta. Konec meseca izpisek po emailu in to je to.
Pravzaprav res. Pri (skoraj) vseh negotovinskih plačilnih sredstvih so provizije. In večinoma so te provizije na strani prodajalca. Saj že ko greš v trgovino in plačaš z BA, ti plačaš enako kot z gotovino, od same transakcije pa dobi banka %.
Se pravi kitajc da nekaj paypalu, paypal pa nekaj od tega še BK. Možno, ne bom rekel da ni. Še vedno je to precej ceneje kot pa da zadevo kupim pri nas.
Ja, vem da ob plačilu v lokalni trgovini s kartico nekaj %‰ gre tudi banki.
Kolegici je ravnokar hotela placat po netu z Eurocardom in zeznla Securcode... Poskusila parkrat pol pa je zablokiralo. Kaksen je postopek....je mal blond.... Kolk casa more minit za vnovicen poskus itd. tnx
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.