a tale vikend se vsi mislijo pobiti

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
samo dve sliki iz izseka
http://www.genspot.com/video-50661/poljanska-dolina.aspx
kretena
stupid-1.gif

preko 140 km/h skozi naselje
moto-norec.jpg

165 km/h v ovinek preko črte
moto-norec-2.jpg

10.gif

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Le kako je potem te ustavljene motoriste policaj prej z radarjem videl?
Verjetno policist ni bil stardec, pa je lahko motoriste videl kljub temu, da so peljali prehitro. Le stardeci jih ne morejo... pa kaka baba, ki ima preveč dela s šminko...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Je pa zanimivo, nekje motorista ujameta kolono v naselju, na čelu je kombi, ki vozi cca 70km na uro, pa se je za njim vseeno nabrala kolona...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Naj se idiota čimprej razlepita po cestišču.....
Samo pametnim voznikom, ki sta jih srečevale med izvajanjem, teh pizdarij, se imata zahvalit, da nista na škarpi namalana.
Pol pa motoristi jamrajo kako so obcestni stebrički narobe narejeni in nevarni, da se motorist praktično preseka na njem. Ja madona, kaj pa ma motorist za delat na stebričku? Kako je pa motorist prišel na stebriček? A ga je stardec zanesu gor sedet?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Je pa zanimivo, nekje motorista ujameta kolono v naselju, na čelu je kombi, ki vozi cca 70km na uro, pa se je za njim vseeno nabrala kolona...
Zakaj sklepaš, da so ga dohiteli v naselju? Prehitra vožnja v naselju je vsekakor veliki prekršek.
Avtomobilisti vsekakor niso vzorni vozniki.

Bi šel avto bližje črte in bi naredili vsa dve črtici
crazy1.gif

Ja motor je res okreten pri 165km/h skozi ovinek.
moto-norec-3.jpg

in potem bi spet vsi RIP-ali.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Jaz ovinek vedno po notranji strani peljem, naj bo to avto ali motor. Če se kaj zalomi, imam tako še malo rezerve, če bi bil pa na zunanji, se pa takoj konča...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tale dva čist lepo peljeta ovinek. saj vidita, da ni nobenega nasproti oz da se tisti nasproti drži svoje notranje strani. je pa tako, da sam mal dvigneš motor, pa si na sredi svojega pasu.

me pa zanima kako sta ta dva predelala števec, d akaže take brzine.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Kaj pa je to takega, če bo zdrsnil bo itak pesek na cestišču kriv, hitrost s tem nima veze.
grims-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če je to res, potem najbrž ne boš več dolgo ...
roza.gif
Motor sem zaradi prometne problematike in premočnega desnega zapestja že dal od hiše, samo še vseeno drži to, kar sem rekel. Bi rad tebe videl, se v ovinku držiš zunanje strani svojega voznega pasu ali notranje strani svoje voznega pasu...?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.751
113
kod Džej-Zija
Me veseli. Si si pač precej podaljšal pričakovano življenjsko dobo.
roza.gif

Popolnoma odvisno od situacije. V nobenem primeru pa ne grem 160+ plus tam, kjer je omejitev 90. In ker vozim avto, imam malo več manevrskega prostora. V ovinku se približam oz. grem tudi čez sredinsko črto, vendar le, če je nasprotni pas popolnoma prazen in cesta daleč pregledna. Na posnetku se je pa lepo videlo, kako je bil prvi motorist krepko čez sredinsko črto nagnjen pri 160+, ko je nasproti pripeljal avto. Če bo tale vztrajal s takim početjem, se mu že po verjetnostnem računu slej kot prej ne bo izšlo. Mu pa tega ne privoščim, da ne bo pomote.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Toliko o Elvirju (iz ene druge teme):

Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
...
Potem sem šel na AC probat, spet navijem drugo in bum......leti ko svija....pridem tam do 140 km/h in opazim, da se v ogledalih nič več ne vidi. Ogledala so na balanci in vibracije totalno uničijo vidljivost v ogledalih. Skratka, to je super motor za nekoga, ki ima že nekaj izkušenj s "Težkimi" motorji. Jaz sem ga potem hitro prodal....ker sem se ga pač bal...bil je preošter...sedaj bi ga pa z veseljem spet imel....ko se zavrti res pošteno sune in ne tako nežno kot sedaj CBR-ka...

Sklepam: ko imaš že nekaj izkušenj s "težkimi" motorji, vzvratnih ogledal ne potrebuješ.

dvestoplus.press

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Je pa zanimivo, da bedaka 2x dihitita večje skupine motoristov, ki se vozijo čisto normalno (na oko okoli 100, omejitev je pa 90, kar sodi pod normalno). In v vsaki jih je vsaj pet. Torej 10 normalnih, 2 bedaka. Slabih 20% bedakov otrej, in ne skoraj vsi, kot tule trdi marsikdo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Si prepričan?

Kako veš, da sta po tej cesti norela samo ta dva! Obstoj 10 normalnih motoristov je dokazan, to drži. Ampak pred tema dvem imbeciloma (in za njima) je pa lahko še 20 izstrelkov, ki pa jih ni mogoče videti. Pri isti hitrosti se časovni interval namreč ohranja.

Ni teorije, da bi ta dva bedaka lahko dohitela nekoga, ki pred njima vozi z isto in/ali višjo hitrostjo!