Zato, ker je vsakemu normalnemu človeku vsake smrtne žrtve žal. Če že ne zaradi tistega, ki je umrl, pa zaradi tistih, ki žalujejo. Otrok brez očeta ali mame, recimo. Ali pa staršev brez otroka.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Zakaj na žalost? Tistih dveh voznikov mi je malce težko žal. Tako kot tudi tistih motoristov, ki se jim kavsa za vse omejitve in ostale udeležence v prometu. Kar se mene tiče lahko ti en za drugim na fini način pocrkajo. Edino kar prosim je, da pri tem pobijejo čim manj nedolžnih ljudi. Vsa čast pa motoristom, ki vozijo s trohico pameti. In res je: čoperisti delajo bistveno manj problemov, skoraj nič. problem so vozniki cestnih motorjev. Resnično ne vem, zakaj lahko en cestak in čoper spadata v isto zakonosko kategorijo. Ni primerjave.
Tu se pa strinjam. Bežanje ob ustavljanju je treba striktno sankcionirat (in bežeče lovit, če je treba).Citat:
Aja, policaji? Itak te ne smejo zasledovati, ker je nevarno, kajne? Bi se takoj našlo milijavžnt ljudi, ki bi trdili, da policija ne sme slediti kršitelja, ker lahko pride do nesreče.
My ass. Vržti verigo čez cesto par km naprej in se bo že ustavil. Sam ali pa z razklano glavo v drevesu.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zato, ker je vsakemu normalnemu človeku vsake smrtne žrtve žal. Če že ne zaradi tistega, ki je umrl, pa zaradi tistih, ki žalujejo. Otrok brez očeta ali mame, recimo. Ali pa staršev brez otroka.Citat:
Zakaj na žalost? Tistih dveh voznikov mi je malce težko žal. Tako kot tudi tistih motoristov, ki se jim kavsa za vse omejitve in ostale udeležence v prometu. Kar se mene tiče lahko ti en za drugim na fini način pocrkajo. Edino kar prosim je, da pri tem pobijejo čim manj nedolžnih ljudi. Vsa čast pa motoristom, ki vozijo s trohico pameti. In res je: čoperisti delajo bistveno manj problemov, skoraj nič. problem so vozniki cestnih motorjev. Resnično ne vem, zakaj lahko en cestak in čoper spadata v isto zakonosko kategorijo. Ni primerjave.
Še nikoli, ko sem šel z dirkališča, nisem gonil (pa sem voznik avta, ne motorja). Če se le da raje najdem nekoga, da se peljem lepo zraven. Se človek preveč zmatra na pisti.Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Rad bi videl junaka, ki se gre na dirkališče znoret - potem pa se normalno domov odpelje (po omejitveh)
Vdova naj raje vzame dobrega odvetnika, da od zavarovalnice kaj izvleče (pa morda še od države, če sta bila znana prekrškarja pa jih niso odstranili s ceste, čeprav zakon daje to možnost).Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tako je, podatki o letih so točni.
btw: pogreb za obadva bo v sredo ob 17h na izlakah.
Vdova in po novem samohranilka 4 otrok naj se jima gre posrat na grob.
To bo pomagalo, ja. Kot da pod prejšnjimi vladami niso isti ljudje (Žlender, Zajc in kompanija) neumnosti počeli ...Citat:
Uporabnik Jado pravi:
boga ženska.
Matey: 21.septembra FUKNEMO JANŠO DOL pa bo
In še vedno mi je žal otrok, žena in podobnih ... In staršev ... Veš koliko ljudi je imelo moped/skuter ... pa se niso razvili v kamikaze. In veš koliko je kamikaz, ki so si sami kupili motor, pa so bili starši proti ...Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
O tem bi starši lahko razmišljali ko so otroku kupili prvi motor. Škoda je otrok in žena, ki niso imeli vpliva na egoističnega očeta/moža. In ja, če imaš od sebe odvisne otroke ali partnerja, je divjanje z motorjem zelo egoistično in neodgovorno ravnanje. Pa ponavadi ti kreteni niti življenjsko zavarovani niso...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
To bo pomagalo, ja. Kot da pod prejšnjimi vladami niso isti ljudje (Žlender, Zajc in kompanija) neumnosti počeli ...Citat:
Uporabnik Jado pravi:
boga ženska.
Matey: 21.septembra FUKNEMO JANŠO DOL pa bo
Pogreb voznika kombija bo v četrtek v Litiji, pride tudi nekaj oseb iz policijskega "vrha"Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
btw: pogreb za obadva bo v sredo ob 17h na izlakah.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Pogreb voznika kombija bo v četrtek v Litiji, pride tudi nekaj oseb iz policijskega "vrha"
Je kakšna razlika v upoštevanju CPP in objestnim brezglavim norenjem, kakor in kjerkoli se komu zahoče?Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
In če mi slučajno ti narediš in nisi na motorju?
Bo kakšna razlika?
a lahko prosim nehaš s takimi izjavamiCitat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Pogreb voznika kombija bo v četrtek v Litiji, pride tudi nekaj oseb iz policijskega "vrha"
A bodo spet hvalili učinkovitost novega zakona?
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Je kakšna razlika v upoštevanju CPP in objestnim brezglavim norenjem, kakor in kjerkoli se komu zahoče?Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
In če mi slučajno ti narediš in nisi na motorju?
Bo kakšna razlika?
Na cesti so vsi udeleženci v nekem tveganju, zato smo se dogovorili za neka pravila in če se jih vsi držijo je to tveganje zmanjšano na minimum, v konkretnem (in podobnih) primeru je šlo pa za načrtni umor!
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In še vedno mi je žal otrok, žena in podobnih ... In staršev ... Veš koliko ljudi je imelo moped/skuter ... pa se niso razvili v kamikaze. In veš koliko je kamikaz, ki so si sami kupili motor, pa so bili starši proti ...Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
O tem bi starši lahko razmišljali ko so otroku kupili prvi motor. Škoda je otrok in žena, ki niso imeli vpliva na egoističnega očeta/moža. In ja, če imaš od sebe odvisne otroke ali partnerja, je divjanje z motorjem zelo egoistično in neodgovorno ravnanje. Pa ponavadi ti kreteni niti življenjsko zavarovani niso...
No, meni pa ni jasno, zakaj ko si sam voziš hitreje kot če koga zraven voziš. Torej, če se boš sam razmazal je 100%, da ne boš zraven pobral še kakšnega neznanega fantiča, ali pa koga drugega? Zakaj je npr. tvoja punca več vredna kot nekdo drug, oz. tudi kot ti?Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Ni mi pa jasno, ce ima punco na motorju (ki bi jo naj imel rad po neki logiki), da kljub temu tvegano prehiteva in se mu jebe, glavno, da je on frajer. In jo pol se ubije, pa ga boli k, on je itak frajer.
Ne vem, ce mam deco v avtu mi na kraj pameti ne pade noret... Sicer tud drugace vozim kr normalno...