a so rusi mal falil avto :)

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.363
309
83
39
Ljubljana
http://englishrussia.com/?p=2580

hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Sej so zdravi ja...uni ze lezijo na tleh, te pa se kr mlatjo pa mlatjo..

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Vsa cast jim za taksen postopek. Fantje delajo kot se spodobi za policijo za razliko od nasih klovnov v modrih oblekah, ki so v posmeh besedi policija.

Se pa zivemu cloveku vse zgodi. Poskodovan ni bil nihce razen plocevine. Ce pa mislite, da jih bo kdo tozil, pa samo
hysterical-1.gif

So pa taprave v drugem avtomobilu dobro
10.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.627
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Vsa cast jim za taksen postopek. Fantje delajo kot se spodobi za policijo za razliko od nasih klovnov v modrih oblekah, ki so v posmeh besedi policija.

Se pa zivemu cloveku vse zgodi. Poskodovan ni bil nihce razen plocevine. Ce pa mislite, da jih bo kdo tozil, pa samo
hysterical-1.gif

aplauz.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Sej so zdravi ja...uni ze lezijo na tleh, te pa se kr mlatjo pa mlatjo..

Tako kot so oni verjetno tistega reveža v banki streljali ko je bil na tleh... eh.

So se pa zmotili koliko pa je možnosti da gre ærn porsche z podobnimi tablicami mimo
grin1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ti pa ne ločiš specialne enote od preostale policije.
Naši iz SE niso nič kaj drugačni od teh. Sem jih mel prilko videt v živo pri usposabljanju in fantom res samo kapo dol. Ko se gre zares še adrenalin naredi svoje in pol je " dar-mar".
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
jaz dobro locim vse policaje. sem imel 7 let soplezalca in dobrega prijatelja iz vrst specialcev in nakoncu, ko je bil dobro rejen ze preko 15 kg idealne teze in ni vec zmogel enega normalnega tempa plezanja dolgih smeri je raje sam odnehal. najbrz je odvec povedati, da ni bilo 15 kg misic ampak speha od naziranja in dvigovanja utezi. eric cartman style...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ni videt da ločiš, ker si primerjal policiste iz dveh čisto različnih "enot". Specialce katere jaz poznam, jih ni malo, ni noben prenažrt in predebel. prav nasprotno lahko bi se reklo da so po vecini cisto obicajni fantje in odlični športniki.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Pri nas se manjka specialne enote s takimi prijemi za kriminal belih ovratnikov in tajkune.
Še preden pride pravnik-zagovornik, prefukat ko vole... padu je po štengah... v priporu se je zaletaval v zid... itd.
Neplačnikov delavcem in zajebantev le-teh bi bilo čudežno precej manj (če bi sploh še obstajali).
zmaga.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
KSZ

Sam a je kdo pomislu da je bil prvi samo za vabo da ima drugi več možnosti za pobeg? Včasih ma pa moja tudi kakšno pametno
evil.gif