A si upa kdo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.832
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
He, he,.... moja boljša, polovica tudi bere Alter in občasno tudi kaj napiše gor
smile-1.gif

Je vse tisto, kar želim in potrebujem, s tem, da ga ne želim spreminjat, mi je čisto všeč takšen kot je. Je dober mož, ati,.............. in ima prečudovite zelene oči...
grin1.gif

hysterical-1.gif

Se dobijo trije kolegi na pivu in se zadebatirajo od koga žena ima največjo rit. Pa pravi prvi: "moja ima tako veliko rit, da sem moral podboje v hiši razširit." Pa pravi drugi: "ah, to ni še nič - moja ima tako veliko rit, da sem moral dve wc školjki skupaj zmontirat, da se lahko normalno vsede." Pa pravi tretji: "ah, to oboje skupaj ni nič v primerjavi z mojo - moja ima pa modre oči." Pa odvrneta prva dva: "ja in kaj ima to veze s čimerkoli?" "Ja ostalo je pa rit" zaključi tretji.
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.832
113
Saj nisem rekel, da jo ima, samo asociacijo oz. vic sem napisal
tongue-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
I know, I know...., saj je bil celo dober, he, he,....
Dobro, da imam jaz rjave oči.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Opisati svojo boljšo/lepšo polovico, ha, ha,.....?????
grims-1.gif

glede na to, da si srečno vezana, bi človek pričakoval, da kar sama začneš z opisom svojega sanjskega princa

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Super, kdaj si pa to potuhtal? Saj tudi ti nisi moški, vsaj dokazat ne znaš, imaš pa seveda mokre sanje vsak dan.
Meni se ni potrebno dokazovati, ti imaš pa potrebo, da se dokazuješ vsak dan, samo kaj ko v napačno smer.....

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Moja je lepa in suha, to vem ker ji drugi težijo. Je gospodinja, to vem, ker mam kdaj pospravljen, Je kuharca, ker mam kdaj skuhan, Za otroke tut poskrbi pa plačo ma večjo. Pije ne, kar je fajn, da meni več ostane. Teži mi nonstop, tako vem, da me ma rada. Če vidi, da je dan ali teden posvečen resetiranju, je tih in počaka, da je res hudo, potem je pridiga. Hudiča, tečnega, vedno na šihti, preveč pametnega in velikokrat nerazumevajočega ne zamenjam za noben gnar. Ajde, zamenjam, če je ala Klavdija Šifer. Lepa, bogata, divja in bl mal doma. Ko je, je lepo.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Glede na to, da si brez mislim, da se tukaj niti nimaš pravice odgovarjat, prav?
bonk.gif