A si upa kdo

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Opisati svojo boljšo/lepšo polovico, ha, ha,.....?????
grims-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Lahko samo upaš, da tole ne bere, he, he,.... drugače boš družba sam sebi kakšen mesec....

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Lahko samo upaš, da tole ne bere, he, he,.... drugače boš družba sam sebi kakšen mesec....
Hočeš rečt, da so one z mano ker sem slabši in grši od njih?
grims-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Temo si pač začela tako, da preprosto noben ne more odgovoriti na tvoje vprašanje (ni boljše, lepše polovice, je le drugi partner, človeško bitje brez superlativov).

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ah, ja, po svoje imaš pa celo prav.
Opišite svoje žene, punce, fante, može..... je sedaj kaj bolje? In ali si upaš? Hočem si samo ustvariti sliko o alterjevcih in alterjevkah.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
lahko začnem:

moja je zame seveda, lepa, luštna, v glavi pa žal več kot preveč, včasih tudi zame :p
smile-1.gif
hočem reči, da ženska ne zna govorit samo o dnevnih zadevah, kar je marsikje standard, ampak lahko v istem stavku dvakrat spremeni temo...:) Ženska je izobražena tako in drugače, nimaš kaj.
In ja, zna kuhati, pere cunje, pomiva tla in wc školjko.
...

zato, sem jo pa oženil. In NE, nisem jo našel v lj. kafiæih in/ali vaških gostilnah.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Super si opisal, da nisma slučajno z isto oženjena, če še dodam je iber sexi in se lahko Katarinca skrije pred mojo.
wink-1.gif
Kar je super, ker očitno katarinca predstavlja nek standard na Alterju, haha.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.832
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
lahko začnem:

moja je zame seveda, lepa, luštna, v glavi pa žal več kot preveč, včasih tudi zame :p
smile-1.gif
hočem reči, da ženska ne zna govorit samo o dnevnih zadevah, kar je marsikje standard, ampak lahko v istem stavku dvakrat spremeni temo...:) Ženska je izobražena tako in drugače, nimaš kaj.
In ja, zna kuhati, pere cunje, pomiva tla in wc školjko.
...

zato, sem jo pa oženil. In NE, nisem jo našel v lj. kafiæih in/ali vaških gostilnah.

Ampak na kakšni azijski spletni strani?
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.832
113
Aja pa da še odgovorim na zastavljeno vprašanje - ja, jaz si tudi upam: moja boljša polovica je popolna verzija ženskega bitja pa oh in sploh najboljša. Pa še Alter bere zapovrh vsega
10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.832
113
To je neizvedljivo. Saj veš, da so ženske kot tisto vsevidno oko oz. kar bog sam - vse vidijo in vse vedo
grims-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
He, he,.... moja boljša, polovica tudi bere Alter in občasno tudi kaj napiše gor
smile-1.gif

Je vse tisto, kar želim in potrebujem, s tem, da ga ne želim spreminjat, mi je čisto všeč takšen kot je. Je dober mož, ati,.............. in ima prečudovite zelene oči...
grin1.gif

p.s. pa v postelji je tudi ta pravi tiger
evil.gif

Nazadnje urejeno: