Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
LoL, zakaj pa da nebi bili?
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Pravokator. Nene, pomojem da si, če pa nisi bomo pa malo nakurili "najožje sodelavce"
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj imam se vedno nek obcutek, da je tam za vecino sranja kriv sam vrhovni W. ... Nekateri smo do tega prisli malo prej, nekateri kasneje, nekateri pa ne bodo nikoli do tega prisli...
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Saj imam se vedno nek obcutek, da je tam za vecino sranja kriv sam vrhovni W. ... Nekateri smo do tega prisli malo prej, nekateri kasneje, nekateri pa ne bodo nikoli do tega prisli...
Se strinjam.
Dobrodošel tudi iz moje strani
Sicer smo tam plesali kakor so drugi hoteli in ne nisem imel nič proti tebi a sem imel tudi jaz direktivo, da če vidim (link, whitemark,......) www.mobile.si, da se briše
Ne vem, če te je MWiper že kontaktiral za predlog, ki bi bil v obojestransko korist. Povprašaj ga in javi na PM kakšen se ti zdi
Obilico postov ti želim tukaj
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Dobrodošel še z moje strani
Ko si ravno omenil pivo, priložnost boš imel v soboto (glej temo 1. alter.si meeting resnice) ali pa na piknik konec septembra
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Ko so vprašali Mujota v Bosni, če je njegova Fata še nedolžna je odgovoril: "Pola sela kaže da je, druga polovina da nije."
Včasih so pravili, da je Gaston > Jonas, če je temu res tako, potem Y, drugače pa kdo bi vedel.