A ne gre več ničesar v promet, da je potrebno ...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
... folk po telefonu morit s kvazi nagradami.

Bo potrebno telefonsko vršt iz imenika, pa sem očitno prelen
wink-1.gif

V glavnem:

Kličejo me prejšnji teden z družinske turistične agencije (ime se nahaja v mojem uredništvu), če bi lahko odgovoril na 4 vprašanja, kar mi bo vzelo minutko časa.
Pa dejmo če boste res kratki
wink-1.gif

Trajal je sicer dlje, povedal sem tudi, da si sam organiziram potovanja.
In ker sem na zadevo že mal pozabu me na moje presenečenje danes spet kličejo, da sem postal srečni dobitnik apartmaja na Krfu oz. še ena destinacija za do 6 oseb, edini strošek je nekakšna taksa, ki pa je samo 45 € na osebo in prevoz, ki je lahko lasten.
No zdej se morem pa čimprej zglasit pri njih, po možnosti še ta teden in ker med tednom ne morem se da seveda zment tudi v nedeljo, da se seveda dogovorimo za termin. Mal sem sicer na hitro preletel njihovo stran in imajo apartmaje samo z 2ma zvezdicama (predvidevam, da v glavnem organizirajo študentske fešte).

V glavnem nisem naprodaj vsaj ne na tak način
wink-1.gif

Pa ne vem a se ne da na nek lep način dopovedat folku, da ti ni do njihovih storitev ne, da bi ti nekaj na vsak način hotl uturit, ker mi nekako ni do metanja slušalke dol?

Nazadnje urejeno:

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
@all
Ja in od česa se žvijo.
Sicer nisem nikol računov, kolk pride zadeva, ampak nekak hotel 2* pa letalo bi znal bit cca300€, samostojeno letalo pa nekje do 200€ po kosu.
Ker sem pa mal avanturista in bi šel z vozilom, bi me pa samo vožnja prišla ca 400€+, s tem, da ponavadi nisem vezan na AP kvečjemu na večih krajih se ustavim (več od dopusta, mal več tveganja na poti, dražja pot, manj zaslužka lokalci 0 (nič) zaslužka posredniki).

13. jul 2011
2.677
626
113
Fora je v tem, da ti poskušajo "prodati zastonj storitev".
Navadno je njihov namen dobiti naivne ljudi tja dol, da jim potem poskušajo prodati time sharing.