A morda kdo odklene wireless modem od vip omrežja

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Zadeva je sledeca:
po odklepu doticnega USB modema je potrebno na racunalnik instalirati nov/drug upravljalnik povezav "Mobile Partner" od Huaweia(v konkretnem slucaju za Huawei modem).
Se vedno pa iscem merilnik trajanja povezav (datum, UL, DL, operater,....)
Lp
Kaj pa za ZTE USB modeme?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
btw - z zadnjim DC-unlockerjem lahko naredite debrand brezplačno kar preko njega - samo uploadat je potrebno nov Dashboard. Brez vsakega kompliciranja s QPST. Edino pazit je potrebno, da je končnica .iso napisana z malimi tiskanimi črkami.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Ko ste že pri Vip omrežju. Imam tri Vodafone 526 telefone (Sagem) zaklenjenih na Vip omrežje. Ve kdo rešitev zanje? Seveda za plačilo.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
ZTE gre samo direktno preko DC unlockerja koda se ne da unest v modem, ko pri drugih. Kod ni več vse šlo po stari ceni.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik krofeta1 pravi:
www.odkleni.me
Res je, toda preko DC-unlockerja lahko iz domačega fotelja narediš za 10€ to kar dobiš na odkleni.me za 18€ (8€ odklep + 10€ debrand), s tem da moraš tu modem dostavit v Lj (poštnina)...

Samo so face pri DC-unlockerju. Zaradi (zavajajočih) informacij na alter.si nisem bral cenika pri DC-Unlockerju ter preko Paypala kar nakazal 15€. Pri odklepu pa ugotovim, da sem porabil samo za 10€ kredita, zato sem preko njihovega foruma poslal sporočilo lastniku in povedal, da sem se zmotil, ter v roku pol ure dobil 5€ nazaj
cheer.gif

krofeta1

Zelenc'
3. okt 2009
14
0
1
DC-unlocker ti ne naredi debranda, lahko si ga narediš sam, če si vešč tega... Torej stane na odkleni.me odklep 8 eur, na DC-unlocker-ju pa 10 eur. Debrand tukaj nima veze.

Na začetku meseca oktobra 2009 so pri DC-unlocker-ju spremenili cene iz 15 eur na 10 eur, zato si zasledil napačen (beri star) podatek.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik krofeta1 pravi:
DC-unlocker ti ne naredi debranda, lahko si ga narediš sam, če si vešč tega...
Ravno to sem hotel povedat - z zadnjim DC unlockerjem lahko narediš debrand sam čisto enostavno in brezplačno. Z njihove strani (http://www.dc-unlocker.com/downloads/open/55) vzameš .img, potem pa v DC-unlockerju klikneš na write dashboard, izbereš .img datoteko in počakaš, da je postopek končan. To je to. Nobenega zafrkavanja več z QPST. Edino počakat moraš res tistih par minut da je postopek do konca narejen.

Btw, na vaši strani najprej popravite, da bo delala tudi brez www spredaj, potem pa pod ZTE dodajte še ZTEjev software ki po mojih testiranjih deluje najboljše (oz ima najmanj hroščev). http://www.zshare.net/download/635202358b6f5dc7/