a lahko kdo pomaga ?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Meni pa se zdi, da je ta ''sodelavec'' on sam. Rad bi fukal, pa ne zna najti kurbenhausa na Tajskem. =]
Sam, da boš sline cedil - sem srečno poročen, sicer je moja čistokrvna Gorenjka, ampak obvlada vse kar rabim in mi ni potrebno razne Čepinke iskat.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Sej ti jo bodo sodelavci zrihtal. Tko, za foro
evil.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik tony pravi:

Vsi po vrsti niste zdravi in zate bi jaz zrihtal en sestanek pri Perkotu, z rezerviranimi termini za vse leto.
aplauz.gif
).

Tako za hec, no, mogoče bi pa dec naredil človeka iz tebe.
grims-1.gif

Na centrali imamo zaposleno ekipo, ki se ji uradno reče kadrovska služba, ta ima poleg papirologije o zaposlenih še nalogo: zadovoljni zaposleni in v ta kontekst spadajo tako voščila za rojstne dneve in praznike ki jih praznuje posameznik kot vsakoletno izpolnjevanje ankete, kaj bi izpopolnil, da bi bilo vzdušje še boljše - in noben od slovenske izpostave do sedaj ni predlagal obisk psihiatra so pa bili predlogi skupen pohod na Triglav, obisk adrenalinskega centra, potapljanje v Rdečem morju .....

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
In... Epilog zgodbe?
grin1.gif
Btw, resno me firbca, v katerem podjetju delaš, da imate take ideje? Pa navkljub mogoče na prvi pogled čuden pristop, mi je precej všeč.. Lahko tudi na ZS..