A je tole legalno?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Distančniki niso prepovedani. Imaš TUV-e tudi za njih.

"če homologiraš feltne z negativnim ETjem" ??? najbrš misliš da če ET ni ustrezen (prenizek) in posledično guma ven gleda. ET je lahk tut 30 pa ven gleda.. AL pa 10 pr enem vozilu pa je ok..

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
se posipam z pepelom, narobe sem se izrazil, govoril sem zase.. moji distančniki so bili prepovedani ker niso imeli tuva. potem sem rajsi vzel distančnike dol in kupil feltne z manjšim ETjem.

je pa res da pri vsakem avtu razlicen ET izgleda drugače.

feltne z drugim ET lahko homologiras, ce guma ne gleda ven, ne drgne in če za feltne obstajajo papirji. če guma gleda ven si ga najebal, policaji so na to pa alergični.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Big deal tale bmw.

Noben pa ne slika folka v slabih (in dobrih) avtih z zlizanimi gumami in sprašuje, če je to legalno.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
se posipam z pepelom, narobe sem se izrazil, govoril sem zase.. moji distančniki so bili prepovedani ker niso imeli tuva. potem sem rajsi vzel distančnike dol in kupil feltne z manjšim ETjem.

feltne z drugim ET lahko homologiras, ce guma ne gleda ven, ne drgne in če za feltne obstajajo papirji. če guma gleda ven si ga najebal, policaji so na to pa alergični.

S pepelom, ne z...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
20 colske so homologirane. Ce avto narocis v tovarno z 20 colskimi oz m paketom, potem so tudi zadnje obrobe sirse.

Ta more le plasticne obrobe menjat in avto ne bo izgledal kot traktor
grin1.gif
. Upam, da ima teh par eur...

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Nima teh par eurov, verjemi. Pri teh avtih opažam, da so celo smerokazi pod dodatno opremo; večini ne delajo ko zavija levo ali desno in nimam druge razlage, kot da avto v osnovni opremi nima stikala za vklop smerokazov.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
UeeeeUeee...

Alter jokcanje, ta ti je zihr sladoled vzel ko si bil majhen škrat.
hysterical-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
760
113
Kot je Nakoruzi ugotovil za X5 obstajajo v homologaciji precej velika platišča. vendar mora avto imeti potem široke obrobe , in jasno na prvi sliki ni legalno, bi pa bilo z širokimi obrobami.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Ta ušesca so npr. pri MB C recimo tovarniška pri platiščih 18-19" in homologirana. Kolesa tudi kar gledajo ven...

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Kolo nič ne gleda ven, mercedesi kar kličejo po 2cm distančniku na zadnji osi, da približno zgleda tako kot mora (še vedno po blatnikom)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jap... in to vse tovarniške konfiguracije.

Me prav zanima kdo najde stock avto s fabrškimi feltnami, pa da je guma samo poravnana z bokom oz. blatnikom. Vedno je notri zamaknjeno, tudi pri športnih verzijah, ki imajo dodatno širjene blatnike in ciljajo na športen izgled in rabijo tudi dodatno širino.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
Sej je logično, drugače pa blatnik ne opravlja funkcije, paše verjetno aerodinamično ni sprejemljivo.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:

S pepelom, ne z...

get a life. you need one.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jap... in to vse tovarniške konfiguracije.

Me prav zanima kdo najde stock avto s fabrškimi feltnami, pa da je guma samo poravnana z bokom oz. blatnikom. Vedno je notri zamaknjeno, tudi pri športnih verzijah, ki imajo dodatno širjene blatnike in ciljajo na športen izgled in rabijo tudi dodatno širino.

Hm mislm da je prejšnja Leon CupraR z 19 col mela dost na rob.. Se spomnm k je en kolega od fotra jamral da dost kamni letijo od gum
grin1.gif
v primerjavi z "obično" z 18.

Drgač pa itak, serijsko je vse bog pomagi
grin1.gif