Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
10 evrov date za ogenj?
Bogato. Jaz sem pa mislil kaj sem dobil če sem dobil več kot 100 sit pri eni hiši( pred 15,20 leti). Ponavadi sem dobil tja do 50.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ena pomembnejših običajev na današnjo Veliko soboto je jutranja blagoslovitev ognja, ki ga nato župljani s tlečimi kresilnimi gobami odnesejo na domove, za Božič pa je Betlehemska luč, zaradi katere tudi če ugasne se ne bo podrl svet, je simbolika katera pomeni MIR, ampak ti se veselo naslajaj, no vseeno pazi da se ne prenaješ.
Citat:
Uporabnik stop pravi:
to je propaganda naredila, vsak cigo in čefur z svojo kulturo je večji car kot katolik ... ti si se pa tudi raje kar potuhnil.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ena pomembnejših običajev na današnjo Veliko soboto je jutranja blagoslovitev ognja, ki ga nato župljani s tlečimi kresilnimi gobami odnesejo na domove, za Božič pa je Betlehemska luč, zaradi katere tudi če ugasne se ne bo podrl svet, je simbolika katera pomeni MIR, ampak ti se veselo naslajaj, no vseeno pazi da se ne prenaješ.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ali ni zadosti, sicer pa tako paniko zganjaš glede tega, vprašanje kolikokrat se to zgodi?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ali ni zadosti, sicer pa tako paniko zganjaš glede tega, vprašanje kolikokrat se to zgodi?
Ma nima veze kolikokrat se to zgodi, vezo ima to, da ne grejo nazaj v Betlehem po nov ogenj, ko SE zgodi