A je kakšen faf padel?
Ni. Je bilo samo še za kavo.
A je kakšen faf padel?
123: ne vem kje si najdu zdej ostale sosede? a smo bili z njimi v bivši jugi??
Tebe briga, mene pa ne, da pridem v restavracijo in so jedilniki v vseh živih jezikih, v slovenščini pa ne. Pa je recimo v Istri vejretno pol turistov Slovencev.Jaz res ne vem kaj imate nekateri same probleme s Hrvati (verjetno tudi z drugimi). Sami kompleksi. Pa zakaj ne pišejo to pa ono. Pa kaj nas boli krščen duš kaj oni pišejo. A smo res tako nesamozavestni, da nas vsak članek kjer ne piše, da smo najboljši gosti vrže iz tira.
Pa na drugi strani sami problemi v trgovinah in restavracijah. Sam bi se resnično vprašal, če ni z vami kakšen problem.
Sam v 20 letih nisem naletel niti na en problem. Kaj, da bi še kdo z mano govoril angleško (na Hrvaškem seveda).
Fak res ne vem kje se najdete z vsemi problemi.
Sicer pa mene boli k kaj si Hrvati in ostali mislijo o meni. Sam grem za sebe na dopust in si naredim tako, da je meni prav. Zdaj a je to Hrvaška ali pa kakšna druga država. Je pa res, da se tam obnašam normalno do vseh in ni panike še nikjer bilo.
Še najmanj "prijetno" sem se počutil sedaj, ko sem bil na Slovenski obali in sem imel za sosede same klene Slovence.
Prej smo bili v jugo skupnosti zdaj smo pa v €U skupnosti.
Prov sitni ste s tem jugo braćam.
Ugani, kam smo potem hodili na sladoled, pa je bil čisto izven večernega sprehoda.
Zastavljeno vprašanje lahko postaviš za sleherni kotiček zemlje, tako da nebi o tem...Temu ti rečeš dopust? Sam sebi škodiš s kompleksi. Sicer pa zakaj kurca bi ob vseh možnostih hodil ravno v Istro?
Zastavljeno vprašanje lahko postaviš za sleherni kotiček zemlje, tako da nebi o tem...
Poglej kaj sem citiral, tako, da je kar na mestu. Prilagajanje večernih sprehodov z družino ob edinem frej tednu v letu zaradi hrvaških sladoljedarjev v Istri, za katere je jasno, da bi večina slovenskega turista najraje potamanila.
Res je. Se pa odlično učijo jezikov (ko je treba oz. jim je v korist), znajo tudi nemško, češko, angleško, italijansko, ... ni da ni...Se mi močno zdi, da je večina hrvaških sljadoljedarjev v Istri - Albancev.
In Albanci bi radi imeli še svojo tretjo in, če se da, tudi četrto državo.
Ne glede kje: na Hrvaškem, v Sloveniji, kjerkoli...
Hrvatje niso krivi da ima Slovenija gnojno jamo v Kopru direkt na obali in ob obali.Hrvati so lahko zelo, zelo srecni, da jim je bila v zibelko polozena taka obala, kot jo imajo. Bojim se pomislit, kaj bi bilo z njimi, ce bi imeli 40km usrane obale, kot jo imamo mi...
Hmmm, ...letos sem se med dopustom vmes ustavil tudi v Albaniji. Zadeva neverjetno resna. Albanija bo v petih letih dohitela Grčijo, glede turizma.
Šipoze o katerih pa tule govorite, so pa iz Kosova - že res da imajo žlahto v Albaniji, toda iz Kosova. So neverjetno organizirani in dišijo po mafijski organiziranosti, jih ne smemo jemati "z levo roko".
Ja, Vlore je menda 3 leta star.
Ko vidiš na cesti Bemfa, veš da je notri bosanc. Ko vidiš mercedesa, veš da je noter šiptar. Cela Albanija je na Mercedesih , res.