A boste šli na volitve za EU poslance?

Greste na volitve za EU poslance?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

sad

Guru
24. avg 2007
21.211
9.842
113
Še tema preden pride v veljavo volilni molk.
Sam sem že bil odločen, da ne grem na volitve, ker mi gre ob vseh politikih na bruhanje.
Potem pa slučajno razprem tisto plahto, kjer so izpisane ''liste'' in vidim Piratsko stranko in pa Sanjska služba.
grims-1.gif

Tako da, grem na volitve.
grin1.gif
Kaj pa vi?
Dejmo malo tem politikom pokazat, kaj si mislimo o (vseh) njih.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.162
11.040
113
kod Džej-Zija
Dajmo razbit še en mit. Volilni molk NE pomeni, da se ne smemo pogovarjati o volitvah. To zanimivo velja tudi za medije. Molk velja le za akterje, ki se v tem času ne smejo reklamirati. Naši bedasti mediji se pa kar samocenzurirajo.
stupid-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.211
9.842
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Dajmo razbit še en mit. Volilni molk NE pomeni, da se ne smemo pogovarjati o volitvah. To zanimivo velja tudi za medije. Molk velja le za akterje, ki se v tem času ne smejo reklamirati. Naši bedasti mediji se pa kar samocenzurirajo.
stupid-1.gif
Hvala za popravek. Pa pojdimo nazaj k temi.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.012
790
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Še tema preden pride v veljavo volilni molk.
Sam sem že bil odločen, da ne grem na volitve, ker mi gre ob vseh politikih na bruhanje.
Potem pa slučajno razprem tisto plahto, kjer so izpisane ''liste'' in vidim Piratsko stranko in pa Sanjska služba.
grims-1.gif

Tako da, grem na volitve.
grin1.gif
Kaj pa vi?
Dejmo malo tem politikom pokazat, kaj si mislimo o (vseh) njih.

467716-post_slo.gif

Pa tud na državnozborske bom šel iz istega razloga.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.470
1.929
113
Danes sem šel čez kandidatno listo in dejansko ramišljam, da ne bi šel, ker preprosto nimam kaj volit.
Za fašiste ne bom volil, tako da SDS in Nsi odpadejo
Levica je tako razkropljena da bi jih moralo bit sram takole sploh nastopat. Pa itak sami stari obrazi, tako da:" Fuj jih bodi!"

Ostanejo Pirati, Zeleni in Sanjska služba.

Prvi so kot kaže solo projekt črnega prevajalskega plesnega učitelja, ki ima verjetno še neke oblikovalske ambicije. Očitno si končno želi prave službe. Program je kljub nekaj dobrim točkam eno navadno skropucalo.

Zeleni so itak kopica zblojenih ekofašistov, ki se zavzemajo izključno rabo obnovljivih virov energije, a hkrati udobno živijo v klimatiziranih kamricah, ki jih hladi Krška nuklearka. Seveda načelno proti vsemu, brez kančka zdrave pameti...

Sanjska služba pa je nateg prve klase. Eden je itak verski fanatik, bivši Nsijevec ki na Radiu ognjišče razlaga o nasprotovanju splavu in fašističnem omejevanju pravic nekoliko drugačnih, medtem ko njihova zaveza pravi: "Sanjska služba je neideološko gibanje, ki ne ločuje...." Pa žreb se je res hecno obrnil , ker je kot kaže izbral ravno en par. Ksenija Korenjak Kramar in Marko Kramar, sta oba iz Hoč pri Mariboru, oba poročena, oba imata psa in oba sta člana slovenskega društva za nevrolingvistično programiranje! Res krasno naključje....

Škoda da nima Čezvesoljska zombi cerkev blaženega zvonjenja svoje stranke.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ko sem videl Piratsko stranko, sem si rekel:"Grem na volitve!"
Niti ni važno, da nimajo keša za promocije, žurke in golaže, pa da bodo vsi rekli: "neizkušeni v politiki, državi itd" potem se pa spomnimo, da so taisti, ki že od 90 naprej kandidirajo na vseh mogočih volitvah, so bili 90 isti - brez vsega. Političnega pedigreja. So?
Ni važen pedigre, važne so spremembe. In moj glas bo šel Piratom, ker imajo samo enega kandidata pri nas (kot bi rekli Štibr, 4x8=32, NigelM etc - komunajzar, vajen je volit enega kandidata od ene izbire. A jaz jim odgovarjam: bmk za tiste, ki so se že dosedaj omastili na naš račun v Bruslju... čas je za nove. Slabši ne morejo biti. Ker, priznajmo si, teli dosedanji so bili za Slovenske interese za en jebeštrga. Bolj so zastopali amerikance, farmacevte, energetike in ostale lobije, boli jih pa [cenzura] za navadne državljane, kateri so jih izvolili (jasno, niso jih izvolili farmacevti, lobiji, amerikanci,..., ampak - mi.
In mi imamo v rokah orodje, da jim damo vedeti, da jih mamo poln [cenzura], njih in njihovega vritlezenja večjim in močnejšim.
Naj živi alter(nativa)!
cheer.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.736
6.505
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Sanjska služba pa je nateg prve klase. Eden je itak verski fanatik, bivši Nsijevec ki na Radiu ognjišče razlaga o nasprotovanju splavu in fašističnem omejevanju pravic nekoliko drugačnih, medtem ko njihova zaveza pravi: "Sanjska služba je neideološko gibanje, ki ne ločuje...."
Na Facebooku so objavili, da je to samo njegovo osebno mnenje. Glasoval naj bi glede na rezultate Agore:

Eksperiment se bo nadaljeval z naslednjim korakom v neposredno demokracijo; z uvedbo Agore, on-line platforme za neposredno posvetovanje z državljani. Sanjska služba bo zagotovila platformo, državljani pa bodo imeli priložnost soodločati s sporočanjem svojih mnenj in argumentov glede določenega vprašanja. Poslanec bo imel neposreden vpogled v teme, ki so volilcem pomembne in tako možnost odpiranja teh tem v organih, kjer deluje. V drugo smer bo preko Agore lahko prispeval k večji transparentnosti delovanja EU parlamenta.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.736
6.505
113

Obkroži se številko liste. Lahko se dodatno obkroži še osebo na listi, za preferenčni glas (sicer gredo glasovi po vrstnem redu na seznamu).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
nasprotovanju splavu in fašističnem omejevanju pravic nekoliko drugačnih,

Zdaj si me še bolj prepričal :D

Pri piratih je pa en prepečen "slovenec", kar sem vidu NO-GO.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Mislim, da jim ne bo potrebno razvijat platforme...

Drugače pa ja, grem volit, potem pa v gostilno kontemplirat
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
nasprotovanju splavu in fašističnem omejevanju pravic nekoliko drugačnih,

Zdaj si me še bolj prepričal :D

Pri piratih je pa en prepečen "slovenec", kar sem vidu NO-GO.
Podpečeni slovenci so nam naredili sranje, katerega sedaj goltamo. Dvomim, da prepečen slovenec lahko naredi več škode.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Za akterje in tudi vse ostale hujskače (tudi na forumih) ...
467716-post_slo.gif

bo treba politiko zaklenit za volilni molk ker hijskači se hujskanju ne bodo odpovedali kar pa je kršitev molka... čakaj že to nedeljo so?

da grem. ker če bodo napačni izvoljeni in ne bom šel bom nosil isto krivdo kot tisti ki so za napačne volili. koga bom volil... ne vem še. se bom odločil na mestu samem.

ker vidim da je tukaj neko veliko navdušenje nad tistim gusarjem... (a niso bili pirati vladni plačanci, gusarji pa samostojni podjetniki?) kaj se zgodi če dobi "preveč" glasov. recimo da dobi 1/4 glasov kar bi pomenilo dva mandata na listi je pa samo eden? kaj potem?

Nazadnje urejeno:

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
@ vsem

najbols bo volit tiste, ki za taglavnege komisarja podpirajo Junckerja

zato kr vsi mnozicno na volitve
cheer.gif

Se strinjam, to je prava izbira za Evropo

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Glede na to, da navijam za Tino Maze (za razliko od vas južnjaki komunistični, ki navijate za Nadio Fanchini), bom svoj glas dal SDS-u.

Me je Joža prepričal. Sam ne vem še, komu naj dam preferenčni glas. Al Zveru al Trpinu? Če ga dam Zveru, bo naslednje leto dobila 2 zlati na SP, ampak če ga dam pa Trpinu, bo dobila pa Veliki kristalni globus.

Ah nič. Jaz bom kar Janšo napisal spodaj in ga obkrožu, tak kot vedno. Sem že navajen, nea se bom zdaj nekaj novega zmišljaval ...

Če zdržiš, glej do konca. Malo EPP itak nea škodi.
SDS uporabnik on:
A se je kje slučajno zlagal?
OFF