Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Čuj Blaž, kaj boš pa zdej pisal ko ne bo več Janše?
Za Blaža se ni za bati, je pisal kako je J ugrabil Troho, pa J ni bil na vladi
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Čuj Blaž, kaj boš pa zdej pisal ko ne bo več Janše?
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik mario pravi:
NIKOLI!!
Raje razmišljam s svojo glavo kot glavo "kumunističnega" boga
si veren?
samo vprasam...
Ja za v vojsko in policijo si res moral bit v partiji, za prosveto pa ni blo treba. Tud za določene položaje si moral bit, čeprav vmes tud kak direktor ni bil. No pa sej je danes podobno, smo vidli pred štirimi leti in bomo zdej tudi koliko ljudi se bo na položajih zamenjalo, ker niso v pravi stranki. Goli otok pa ni bil ustanovljen za tiste, ki so razmišljali s svojo glavo temveč je bil za tiste še bolj orto komuniste, ki so bli preveč zvesti Stalinu.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz
V času socializma so nekateri pač morali bit komunisti, če so hoteli dobit službe v prosveti, vojski, policiji itd....Marsi kdo z višjo izobrazbo je moral bit komunist, če je hotel dobit službo za katero se je izobrazil. Tem ne gre zamerit, ker so pač hoteli zaslužit kruh. Sicer pa so ravno za te, poštene komuniste, ki so razmišljali z svojo glavo "uredili" Goli otok in jih tja poslali malo kamenje premetavat.
V vsaki firmi je komunistična partija odločala koga bodo in koga ne bodo vzeli v službo. Udba pa je odločala kakšen rod v vojski bo kdo služil. Ko sem jaz bral svoj dosje v vojski sem bil res presenečen. Vedeli so celo, kaj sem jedel za večerjo.
To je boljševizem, to je komunizem, katermu še zdaj ploska veliko slovencev. Tud tle kot vidimo vas je še zmeraj dost.
Tle si orenk v temo brcnu. Na Goli otok so nagnali komuniste, ki so bli preveč pošteni.Citat:
Goli otok pa ni bil ustanovljen za tiste, ki so razmišljali s svojo glavo temveč je bil za tiste še bolj orto komuniste, ki so bli preveč zvesti Stalinu.
Vsaka večja firma je imela komisijo katera je sprejemala delavce. In v tej komisiji so bili lahko samo komunisti. Sem izkusil na lastni koži.Citat:
Lahko, da je bil v firmo kadrovnik član partije, pa to ne pomeni, da je partija sprejemala v službo.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zdaj manjkajo samo še belogardisti, Rožman, Tito in podobno.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Uganite kdo na slikci nosi to majico Jaz ga poznam
Vprašaj staro mamo, naj pošteno pove, kdo je tvoj pravi biološki dedek!Citat:
Moj ded je bil pošten
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
A je kdo v zadnjem času kupoval nov avto?
Sodelavec mora na novo Mazdo6 čakat 6 mesecev.
Kot v dobrih starih komunističnih časih.