A bi bilo za kupit tole GSM kamero?

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Recimo to, da dobiš domov in je celo pajtlavo (to verjetno tudi je
smile-1.gif
), da morda motorček za obračanje sploh ne dela ali samo par ur/dni ali da sploh nič ne dela... sicer meni od recimo kakih 20-ih stvari le ena ni delala, pa še to je stala za pol te kamerce, tako da...

kamerman

Zelenc'
19. jun 2011
1
0
1
Zanima me, če kateri prodaja tole zadevo - youthnet v900? Namreč na petrolu je ni možno dobiti več, mobitel pa hoče zanjo preko 100 evrov v prosti prodaji. Tole me še zanima, če zmanjka elektrike, pošlje tale kamera kakšno obvestilo o tem da je preklopila na baterijo ali nekaj v tem smislu?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kamerman pravi:
Zanima me, če kateri prodaja tole zadevo - youthnet v900? Namreč na petrolu je ni možno dobiti več, mobitel pa hoče zanjo preko 100 evrov v prosti prodaji. Tole me še zanima, če zmanjka elektrike, pošlje tale kamera kakšno obvestilo o tem da je preklopila na baterijo ali nekaj v tem smislu?
Pošlje, ja

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Citat:
Uporabnik kamerman pravi:
Pošlje, ja

Morda veš, ali se da z njo gledati v živo?

Hvala

Lp.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
ne, na žalost ne.
Ker kamera dela preko gsm omrežja, bi ti prenos v živo verjetno požrl kar veliko podatkov...

Aha dobro, da vem, kaj pa če je na UMTS omrežje povezana, isto ne dela, ali v tem primeru dela, zaradi večje širokopasovnosti omrežja?

Hvala