6.11 v Dubrovniku se pa še kopajo :)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
prejšnji teden v sredo se je kolega v Puli kopal... pa dvomim, da se je ta teden kaj dost hladilo...

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Prejšnji teden smo bili v Makarski, vreme je bilo super, morje prijetno.
Vsem nam je bilo žal, ko je bilo treba domov, ker je bila tudi za ta teden vremenska napoved izvrstna.

Pravzaprav gremo vsako leto oktobra za kakšen teden nekam na Jadran.
Do zdaj smo se še vsakokrat kopali v morju.
Poleti ne rinemo na Jadran, ker soproga ne mara vročine, jaz pa kot zaprisežen mizantrop ne maram gneče.
Oktober mi bolj odgovarja, ker imamo lahko celo plažo samo zase.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ufff ja, Dalmacija v oktobru in novembru... Vrsto let sem hodil v času dneva reformacije/dneva mrtvih dol na morje za ene 4 dni, ko se vržeš not, prekleješ vse živo, potem pa ugotoviš, da ni tako hudo in nočeš ven
grin1.gif
Morje mirno kot ogledalo, doli samo par domačinov, ki jih poznaš 'na pamet' in ko te vidijo, te zasipajo z olivami, mandarinami, ribami... Prideš domov s polnim prtljažnikom dobrot... Letos pa nikakor ni zneslo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mizantrop mi je vsec
wink-1.gif
ravno zato zadnje zime prezivljam na kilometerskih praznih azijskih plazah. Pa ne, da ne maram Dalmacije, ravno nasprotno, ampak hype ubija feeling.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Sem moral preverit, kaj je to
confused-1.gif

mizantróp -a m (ọ̑) knjiž. kdor ne ljubi ljudi in ne mara njihove družbe, ljudomrznik: postati mizantrop / ekspr. ne bodi tak mizantrop in puščavnik ♪

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
prejšnji teden v sredo se je kolega v Puli kopal... pa dvomim, da se je ta teden kaj dost hladilo...

Jaz sem se sinoči kopal. Doma v bani
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Včeraj sem bil v morju na Rabu. Voda je imela 16 ali 17 stopinj, pač novembrsko kopanje, kaj takega ...
rolleyes-1.gif