5 let Planeta

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Bil kdo? Baje je bilo fenomenalno. Slakonja je spet pokazal ves svoj talent.
cheer.gif

Na wap.planet9.si je objavljen intervju z njim. Res je faca, ni kej.
hysterical-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Takšne zabave me ne ganejo toliko kot dejstvo, da Mobitel že celih 5 let fura Planet. Huh, hitro teče čas. A Si.Mobil in Tušmobil sploh imata kaj podobnega?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Takšne zabave me ne ganejo toliko kot dejstvo, da Mobitel že celih 5 let fura Planet. Huh, hitro teče čas. A Si.Mobil in Tušmobil sploh imata kaj podobnega?

Ti pa zelo poznaš storitve operaterjev ...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:

priden.gif
pa ne da primerjaš Live! s Planetom? To skorajda spada v isto kategorijo, čeprav ... ne, ne spada v isto kategorijo.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:

priden.gif
pa ne da primerjaš Live! s Planetom? To skorajda spada v isto kategorijo, čeprav ... ne, ne spada v isto kategorijo.

Aja, saj res, live! Kdo pa to razvija? Domače znanje ali "pride v paketu" z Vodafonom? Mobilni planet menda kucajo na Šmartinski?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Planet kucajo na Vojkovi, kjer je locirana ena izmed Mobitelovih stavb (poleg tiste na Vilharjevi...). V njej je tudi "dom" podjetja Planet 9.
Vodafone Live verjetno kucajo na Šmartinski, strežniki pa so izven SLO.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:

priden.gif

Aja, saj res, live! Kdo pa to razvija? Domače znanje ali "pride v paketu" z Vodafonom? Mobilni planet menda kucajo na Šmartinski?

In kaj ma tuki veze kdo kuca?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:

priden.gif

joj ste otročji kot...
evil.gif

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
upam samo da mobitel ne bi prešinilo nekaj podobnega kot simobil- uvedbo vodafone navigacije...res VELIKA hiba

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Ti pač vidiš samo rdeče, drugi vidijo še kakšne druge barve.
Saj vem da moraš že po službeni dolžnosti zagovarjat Live ampak bodimo za trenutek realni. Vsebinsko gledano je razmerje vsaj 10:1 v prid Planeta. To lahko vidi tudi nekdo, ki ima barvno slepoto.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Ti pač vidiš samo rdeče, drugi vidijo še kakšne druge barve.
Saj vem da moraš že po službeni dolžnosti zagovarjat Live ampak bodimo za trenutek realni. Vsebinsko gledano je razmerje vsaj 10:1 v prid Planeta. To lahko vidi tudi nekdo, ki ima barvno slepoto.

v čem je že bolši Planet? od Live? jst ne vidim razlike...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Lastno uredništvo, lastna avdio/video produkcija, številni projekti, intervjuji, zastonj brskanje, veliko video vsebin. Skratka če ti je dolgčas imaš dejansko kaj početi. Edina prednost Livea, ki jo jaz poznam je možnost uporabe itivi-ja.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
precej fino je tudi, da so pohitrili delovanje osveževanja monitorja oz podatkov o stroških porabe...predsvem interneta

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Dobro, dobro.
Spominjaš me na Mobitelove piar članke, vendar si pozabil na besede "inovativni", "prvi"...

Lastna produkcija?
Čigav je zadnji projekt- videozmazek za promocijo Uverture?
Oooops, se spet krade v tujini?
d055.gif