42" TV

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če klikneš na link 5let garancije nikjer ne omenjajo tv-ja;) Tudi na bannerju piše "gospodinjski aparati".

solatka

Zelenc'
7. jan 2010
5
0
1
Vrt
fusion
imaš prav... prikazano je tako, da povzroči confuiosn..
rolleyes-1.gif

za dodatno garancijo je potrebno doplačati... link: http://www.technomarket.si/supergarancijo.php

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
v tisti temi, ki sem jo jaz odprl smo se o tem panasonicu razpisali, kar je vodilo v moj nakup

v glavnem TV stane 499€, če pošlješ sms s S TECHNOMARKET na 4166(ali nekaj takega, majo pri blagajni reklamo) dobiš za ~2€ bonus kupon nazaj po smsu (številčna koda, ki velja 24 ur) , ki ti da 3% popusta(potem pošlješ še STOP na isto cifro da se odjaviš od kake neželjene storitve). Torej te potem pride TV 484€ (+2 za sms). Če ga pa še plačaš z ENKO(maestro kartica NLB) dobiš še mislim da 5% na kartico, kar znese potem cca 460€ za TV oz. ti plačaš 484€ potem pa imaš kupon za Technomarket v vrednosti ~25€

jaz sem vzel še podaljšanje garancije na 3 leta (maš možnost na 3 ali 5) in je to kao polni kasko, razen proti kraji, torej če ti pade po tleh, udari strela, zamenjajo, drugače ima TV 2 leti svoje garancije (ki pa seveda ne krije padca po tleh ali kaj podobnega) - to stane mislim da 25€

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
V Technomarketu jih že od ponedeljka ni bilo več... So jih pa imeli (mogoče jih imajo še) tudi v Harvey-ju za isto ceno nekje.