39.člen ustave

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes se lahko neomejeno stiska, ker se baje z novim letom zadeva resetira
smile-1.gif

Tako so razlagali admini.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
no sythman ima včasih težke... ampak težke imajo tudi kakšni drugi uporabniki ki ravno tako gonijo svoje po dolgem in počez.... eni s prekomernim hvaljenjem jj in sds eni s pemateovanjem o jugi eni o izkrivljanju resnice... ampak synthmanu vsi stiskate spam dejte ga še niglu, softiju, gobi, apolotu, meni, jestu....

ajde...

dejmo si drug drugmi spam stiskat ko nam nekaj ni všeč

a meni je kak nov uporabnik, al siti to samokritično dodal sebe na listo?
mene daš lahko mirno dol. nisem spamer.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
če mi recimo tvoj post ni všeč npr hvališ laško, jest pa prisegam na union, in naščuvam še par kolegov da pritisnejo spam, in zbrišemo post?
Ker boš vedno našel še nekaj ljudi, ki hvalijo Union, ti si pa edini, ki goniš bedastoče v zvezi s policijskim delom že od začetka.
Izgleda da so samo štirje, ki prisegajo na Union dovolj, da zbrišejo vse poste uporabnikov, ki imajo raje Laško. Moderatorji pa na takšno zlorabo tipke spam ne reagirajo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.065
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj se jokcaš, kje si bil ko so Patriotu, NigeluM, Softiju meni pritiskali kot po tekočem traku? Že zdavnaj smo NigelM, Patriot in jaz opozarjali na krivice, pa nisi nič pisnil!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
softi ti si padu tko umes kotg večina unih gor... še 88888888 manjka
smile-1.gif
ma spamer je biu un malkom al kaj je že... ki je vsako bedarijo gor objavu (sem se šu usrat, zdej mi je pa skret appirja uzmanka)

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj se jokcaš, kje si bil ko so Patriotu, NigeluM, Softiju meni pritiskali kot po tekočem traku? Že zdavnaj smo NigelM, Patriot in jaz opozarjali na krivice, pa nisi nič pisnil!
Tega se sicer ne spomnim, sigurno ti pa jaz nisem nikoli pritisnil spama, čeprav se mnogokrat nisem strinjal s tabo.
Še manj pa, da bi ti spam pritiskal sistematično, torej prav za vsak post, ne da bi ga sploh bral, in pozival druge, da pritiskajo na spam tudi za vse bodoče poste, neglede na vsebino, kot je slučaj pri meni.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja,ampaj SJTV ga je pa kle usral.

zakaj ga je se mi en sanja, je pa precej 'izpirjen' pristop.
grupiranje po nepotrebnem. ignore je dovolj. pred tem še malce samokontrole. ne vem kaj vam pomeni spam..v čem je fora.

in če butnem v RL
mate sralce na šubičevi, pa grem stavr, da niste spamal po protestih.

SJTV ga ni nič usral. V tisti temi (in še kakšni) si je to tudi zalužil. Če si v kakšni ne, tam ni treba stiskat spam. Če je odgovor koristen (ali pa vsaj ne j... vseh v glavo), je v dobro table, da ostane gor. Kjer pa ljudem puli živce, se pa pač zgodi, kar se zgodi. Mene moti samo to, ker se večina tem okoli določenih stvari zaradi njegovih bedarij spremeni v dopovedovanje istih stvari enemu človeku v desetinah postov. Tega se ne da brat in v tem priemru je gumb spam odlična rešitev, ker ga prvih par stisne, potem pa tudi odvečnih in ponavljajočih se odgovorov ni.

Sralci na šubičevi niso težili v moji debati s kolegi., Če bi se vanjo vmešali s svojimi bedarijami, bi jih pač dobili po p...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Evo, sem izklopil ignore ip probal prebrat, kaj sintiča matra. Zdaj: če je v prvem postu samo napisal, kako ni v skladu z ustavo, da se ga poklika za spam, recimo to zame ni bil spam in mu ga tudi ne bi kliknil. Če pa potem svoj "neargument" vedno znova ponavlja do onemoglosti (kar recimo počne v določenih temah), e, od tam naprej pa hop, spam.

In sintič, očitno je ljubiteljev uniona precej več. Ker tsako hitro fašeš spam, da še kliknit ne utegnem.

Tako, da ne boš rekel,d a te samo ignoriram in ti stiskam spam. Še naprej ti ga bom, ko bo iz teme razvidno, da najedaš in uničuješ temo (kot je bilo v tisti, kjer se je tale zgodba začela). In upam, da bodo enako počeli tudi drugi uporabniki, ki jim boš šel na živce. Ja, jih kar pozivam k temu, to je najbolj vzgojen način (bolj od banov) da človek (če je sposoben) dojame, da to kar počne, ostalim uporabnikom ni OK.

Če bo pa normalna tema in v njej ne bo miljona tvojih postov in vedno znova enakih replik drugih uporabnikov (kot je, spet, bilo v tej temi), pa seveda ni nobene potrebe po stiskanju gumba spam.

Odločitev, kaj se bo dogajalo je v bistvu tvoja ...

Hmmm ... Zdaj, ko tole s spam deluje, te še na ignore ne rabim dat ...

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.519
784
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kdor vseeno hoce prebrati sporocilo, ki je oznaceno kot SPAM, lahko enostavno klikne na printercek spodaj desno ...

skitched-20121231-211408.jpg

skitched-20121231-211600.jpg

... in ze je potesena radovednost, kaj je bilo tako groznega, da je oznaceno kot SPAM ... sicer v malo bolj "grdi" obliki... ampak prebrati se da ...
smile-1.gif

skitched-20121231-211639.jpg

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
A, fajn tole videt, hvala Jest. No ja, tule pa prvega posta res ni bilo treba za spam označit. Recimo, da je še bilo vpršanje (pa čeprav je smešno, da je obtožil moderatorje, ki s tem nimajo nobene zveze).

Ampak v tisti temi, kjer se je stvar začela, je bil pa spam praktično vsak njegov post in ja, absolutno jih je bilo nujno poklikat kot spam. Za tem in tistim, akr sem tam napisal, pa stojim 100%.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Katero? Prvo v tej temi? Sem napisal, da ne.

Pove pa veliko o njegovi inteligenci, če ne loči ljudkega glasu od moderatorjeve akcije.

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kako pa ti presodiš ali so njegovi posti primerni za spam, če ga imaš na ignore listi?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Katero? Prvo v tej temi? Sem napisal, da ne.

Pove pa veliko o njegovi inteligenci, če ne loči ljudkega glasu od moderatorjeve akcije.

Mnogi tukaj ne locijo bolj splosnih zadev, ne pa specifike vodenja foruma. In vsaj 3/4 vprasanj in tem in postov je odraz pomankanja dolocenih sposobnosti. In vsa 1/4 se jih ponavlja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Pa da ne pozabim na neuporabnost 9/10 objav, ker nosijo sporocilo levo desne rdece bele vojne. In a kdo spama? Cisti?

Noben.

Priznam, da sem del teh jajc smpak samo zato ker je fajn frkat, drazit in se spuscat pod nivo. Je zabavno, odziv je, zabzva sledi. Veckrat sem pozval k vecji urejenosti, a je ob mislih da bi hil mod 9/10 modov dal odpived, za mnoge di nisrm midlil da so taki, pa desetinr sotrpinov je napovedalo umik. Raje umik kot ciscenhw, raje sranje kot urejenost.

Ti smo mu. Drzavljani slovenije. Serjemo, jedemo govna, drkamo, pametujemo, sprememb pa se bojimo. Alter je huda slika podalpske dezelice.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Kako pa ti presodiš ali so njegovi posti primerni za spam, če ga imaš na ignore listi?

To pa res ni težko, Samo odgovore nanje preletiš. Kar poglej temo, v kateri se je ta zgodba začela ...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.065
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Foto: Avstrijski voznik pri Lescah silovito trčil v policijsko vozilo

Policista in voznika prepeljali v bolnišnico

3. januar 2013 ob 06:24
Ljubljana - MMC RTV SLO

Na gorenjski avtocesti pri izvozu Lesce se je okoli ene ure zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila hudo poškodovana policista.

Avstrijski voznik je na begu pred policisti trčil v policijsko vozilo. Policista sta ostala ukleščena, službena policijska psa pa sta poginila. Avtocesta med Radovljico in Lescami je bila zaprta do 5. ure zjutraj.

Policija je pri Kranju (Hrastje) ustavila voznika osebnega avtomobila z avstrijskimi registrskimi oznakami, vendar je ta pobegnil in zapeljal na avtocesto v smeri Jesenic. Na begu pred policisti je najprej trčil v policijsko vozilo pri Podtaboru.

Zatem pa je pri Lescah avstrijski voznik silovito trčil v policijsko vozilo, ki je stalo ob cesti na izvozu z avtoceste. Policijsko vozilo je odbilo več deset metrov stran. V trčenju sta bila policista hudo poškodovana. Iz vozila so ju izrezali gasilci in se zdravita v jeseniški bolnišnici. Službena policijska psa v vozilu, nemški in belgijski ovčar, sta poginila.

V bolnišnico so odpeljali tudi povzročitelja nesreče, 30-letnega avstrijskega državljana.

Marjeta Klemenc, TV Slovenija

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
In sedaj se vprašajmo:
kdaj bo sintiæ začel nabijati, da se je avstrijcu naredila grozna krivica ker se je zaletel v policijski avto, da sta bila policaja itak tam da bi kasirala, da moramo avstrijcu plačati odškodnino, da sta policaja itak sama kriva, kaj pa sta njuna kolega preganjala bogega avstrijca, namesto da bi ga lepo porosila, da naj se umiri...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pozabil si, da so za vse že v startu krivi policisti, ker niso kaj imeli ustavljat avstrijca, če ni naredil nič narobe in je imel prav, da je odpeljal dalje.

Podobne teme

Odgovori
0
Ogledi
20.184