I
Izbrisan uporabnik #488
Danes se lahko neomejeno stiska, ker se baje z novim letom zadeva resetira
Tako so razlagali admini.
Tako so razlagali admini.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
no sythman ima včasih težke... ampak težke imajo tudi kakšni drugi uporabniki ki ravno tako gonijo svoje po dolgem in počez.... eni s prekomernim hvaljenjem jj in sds eni s pemateovanjem o jugi eni o izkrivljanju resnice... ampak synthmanu vsi stiskate spam dejte ga še niglu, softiju, gobi, apolotu, meni, jestu....
ajde...
dejmo si drug drugmi spam stiskat ko nam nekaj ni všeč
Izgleda da so samo štirje, ki prisegajo na Union dovolj, da zbrišejo vse poste uporabnikov, ki imajo raje Laško. Moderatorji pa na takšno zlorabo tipke spam ne reagirajo.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ker boš vedno našel še nekaj ljudi, ki hvalijo Union, ti si pa edini, ki goniš bedastoče v zvezi s policijskim delom že od začetka.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
če mi recimo tvoj post ni všeč npr hvališ laško, jest pa prisegam na union, in naščuvam še par kolegov da pritisnejo spam, in zbrišemo post?
Tega se sicer ne spomnim, sigurno ti pa jaz nisem nikoli pritisnil spama, čeprav se mnogokrat nisem strinjal s tabo.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj se jokcaš, kje si bil ko so Patriotu, NigeluM, Softiju meni pritiskali kot po tekočem traku? Že zdavnaj smo NigelM, Patriot in jaz opozarjali na krivice, pa nisi nič pisnil!
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja,ampaj SJTV ga je pa kle usral.
zakaj ga je se mi en sanja, je pa precej 'izpirjen' pristop.
grupiranje po nepotrebnem. ignore je dovolj. pred tem še malce samokontrole. ne vem kaj vam pomeni spam..v čem je fora.
in če butnem v RL
mate sralce na šubičevi, pa grem stavr, da niste spamal po protestih.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Katero? Prvo v tej temi? Sem napisal, da ne.
Pove pa veliko o njegovi inteligenci, če ne loči ljudkega glasu od moderatorjeve akcije.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Kako pa ti presodiš ali so njegovi posti primerni za spam, če ga imaš na ignore listi?