310 mio neporavnanih obveznosti

zakon

Guru
16. maj 2008
8.829
854
113
toti Maribor
Tako kot so že rekli. Pri prvem milijonu bi morala država ukrepati in sicer tako, da , ko nisi plačal prispevkov 3 mesece, takoj predlog za prisilno poravnavo ali stečaj. Kdor pač ni zmožen plačevat tisto, kar mu pripada nima kaj iskati med podjetniki.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
trenutna parlamentarna itak ni po moji volji. Ni panike ce je revolucija sam jo bom podprl ko bodo zadaj sposobni ljudje ne pa jamraci kot je jado.

In to veš glede forumov?
aplauz.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Mogoče pa ne stranke ampak društvo. S članarino najet enga dobrega odvetnika, ki bi začel s tožbami (zaradi neodgovornega ravnanja) raznih sekretarjev, predsednikov uprav (podjetij ki so v državni lasti) ipd.., kjer so se delale nepravilnosti in nikoli za to ni bil nihče odgovoren.
Zadeva naj bi funkcionirala na podoben način kot sta to izvedla Pezdir in Matoz z tožbami nad distributerji elektrike.
Na začetku bi se zadeva financirala preko članarine, nato bi se pa itak nabral dovolj denarja od tožb in poravnav.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
sej je že to žalost, da se moramo mi posamezniki spraviti s tožbami itd...to bi morali javni uslužbenci - tožilci po uradni dolžnosti itd....

samo to v tej državi v 20 letih pač ne moreš pričakovati, ali pač?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Koliko raznih komisij je bilo, in kaj je bilo ugotovoljeno ? Imam občutek da so se ukvarjali zgolj s tem kako zadevo prikriti!
Protikorupcijska komisija, ali ima kaj za pokazat ? Čeprav je bil g.Kos vsak dan na televiziji (vsaj pred dvema letoma še, zadnji dve leti itak negledam več televizije)
Rade volje plačam za zagon tega društva 1000 €, ker vem da bi na dolgi rok dobil mnogo več (nižje cene stanovanj, nižji davki, boljše storitve v zdravstvu in šolstvu, boljše ceste...)

Nazadnje urejeno:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
827
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
softi:
veš zakaj so neporavnane obveznosti:
zato ker je z njimi začela država, in ker jih tudi ima največ

večinoma so bila podjetja v državni lasti prva med neplačniki prispevkov. država pa sama sebe ne bo kaznovala. in če so ti taka podjetja za zgled poslovanja, pol me sploh ne čudi.
lp